- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #131.341
arbim ovu testi kullanıyomusunben bu ay aslan pençesi içiyorum folikaside başladım ben dikkat etmiyorum hiç yediklerime ama bu ay başladım bizimde yumoşlarımızın sağlıklı olması çok önemli
cimcimemCanm gecmis olsun oncelikle .
Iyce merak et bana soylemiycem işte; 73:
Sanada hayrli cumalr Yildzim . Aminn
icranımEy gunler canlarr... Efeyi asiya goturcem bide gorumcemin agrisi varmis bugun dogum olabilir belki gelemem habee verim dedimoptummm hepicugunuzuu
bu ay başlıcam inş cimcimemOvu testi kullanıo melekim:73;
Yazik ya kiyamio insanBnmki ateslenio m sonra v huysz oluo o yüzden ben veriorum
Melekimmmmmcimcimem
icranım
bu ay başlıcam inş cimcimem
3igne birden yawAynen ben o yüzden götüremiom
amiin inş icranımMelekimmmmm
Cok cok.cooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindimmmm yazdiklarini okuyuncainss en kisa zamanda en dogal yoldan gelecek senin melek
amiiiin cimcimem inşIns melekim hayrli haberlerle 8 yillik mucadeleniz sonlansin ve meleginizle mutlu mesut yasayin
icranim yaw bu ka duygusal olma onun iyiligi icin diye sevinmen gerek bilmiyom benmi cok3igne birden yaw
yaw gotur bi an onceAynen ben o yüzden götüremiom
melekim herifinin durumu oncedende bole iydi demi ank gitmeden once...amiin inş icranıminş en kısa zamanda teyze olursunuz bebelerinize arkadaş gelir
Cisemb canimmm mrb ben hicran4242 hatirladin mi seni gordugume sevibdim.masalah doğum yapmissin saglik li uzun omirler versin rabbim... Azdiklarini okudum temmuz annelerinde iki bebekte vardi hayta hamilelikte bu durumu yasadilar.. Biri sevgiydi hatta daha once elanin yopiginede yaziyordu 6ayi bitti ameliyat olup olmadigi bello olcak bi kac gune... Sizede çok geçmiş olsun rabbim sifa versin uzme jendini
saolasın canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun . . . .Amin canımA ya gercekten seni cok iyi anliyorumtum dularimiz senle meleginle
napim başka türlü olmuyo genede buna şükür . . . .Evet kisin sogukta biraz daha zor olur suyla silmek daha mantikli o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?