Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

amiin inş icranıminş en kısa zamanda teyze olursunuz bebelerinize arkadaş gelir
melekim herifinin durumu oncedende bole iydi demi ank gitmeden once...peki beklemeden bi asilamami yaptirsanizhani dogal yoldan beklemeden yada en fasla dogal yoldan ne kadar deniyip sonra yine bi tedaviye gecersiniz

canımın içi mrb hatırlamaz olur muyum hiç nerden nereye bir zamanlar bebek olur mu olmaz mı diye birbirimize destek çıkarken şimdilerde ciddi ciddi anne olduk şükürler olsun Rabbime Allah'ım olmayanlara versin evet sonunda hayırlısıyla bir çocuğum oldu çok şükür saolasın senin bebiş nasıl nasıl gidiyo annelik??
canım benimde 22 haftalık iken belli oldu ama 36 haftalık iken kayboldu normale döndüğü söylendi ama doğumdan sonra 3 günlük iken tekrar öğrendik 16 mldi şimdi 32 oldu bilmiyorum şuan için kontrol altındayız doktor korkulacak bişiy yok dedi ama benim içim rahat değil ana yüreği dedikleri şey bu olsa gerek Rabbim daha kötüsünden saklasın buna şükür.....ben uzun zamandır giremiyodum o arkadaşlardan haber alırsan banada söyle inşAllah geçer onlarında en kısa zamanda . . . .
canım diğer kızların bi çoğu anne oldu lilitiy vardı bayadır bekliyodu anne olmayı naptı bir bilgin var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…