- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #131.601
imcimemmm nire nasi gönderdi sarmayiYasakim bn kendimi istanbul bogazindan atcem hancekim bni tanımadı
Oysa onla aramızda cok buyuk samimyt vardi bna yaprak sarmasi gondermisti ama bak unutmuş beni
Wawww avaya bahya icranim
cimcimemmmmmmmmmm kutlarimmm seni tebriklerrr girmizilar cok gozel olmusssss:4+:
C
imcimemmm nire nasi gönderdi sarmayi
Yasakim bn kendimi istanbul bogazindan atcem hancekim bni tanımadı
Oysa onla aramızda cok buyuk samimyt vardi bna yaprak sarmasi gondermisti ama bak unutmuş beni
Baya hicranim yaprak sarmasi istiofu hancekimde ben gonderirim didi . Kargo ile gondermisti
Arada gelirim habibtemm şifremi bile unutmuşum kaç kez yanlış girdim,azda değişik geldi sanki kkHabibtem hoşgeldinyaw ara sıra ses ver yoğunsun biliyom ama
Hosgeldin nypmaticMerhaba bayanlar...Forumu uzun zamandir okuyorum da bu basligi yeni gordum nasilsiniz?
Vallahi işten ve evin işinden fırsat buldukça gelirim melekiim,şifremide hatırladım nasılsa ara ara gelirim ofiste pc başına oturdukça:))Herkese ey aşamlaryatmadan once bi bakim didim ne var ne yohh uryam gazakimi pek begendim elciklerine saglik
cimcimemtum yarismacilara proluk mu veriliyo
tebrik ederimartik sende avalisin
icranim darisi basinaartik sende gatil yarismaya sende gey girmizilari
hancekim osgeldinnörün gel boyle arada iki laf edelim
yasakim nassin eyiminemirim nasil oldu
arbim nerlerdesin
seni goremedi gözcuklerim bu aşam
Valla kislar nerde bu aşamVallahi işten ve evin işinden fırsat buldukça gelirim melekiim,şifremide hatırladım nasılsa ara ara gelirim ofiste pc başına oturdukça:))Sen nasılsın çooooook uzun süre oldu görüşmeyeli dimi bu akşam uykumdan fedakarlık yapıp buraya geldim ama kimsecikler yok yaw nerde bu kısceler
Valla kislar nerde bu aşamben de bilmiyom cimcimenin mamutu vardir kesin calisiyomusun
Eyiyim hancekim Allaha sukur napim kk da takiliyom bol bol sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?