- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #131.641
cimcimem ben sana ayırlı olsunageldim. baktım benden başka gelen olmamış nerde bu kıslar
Off alahimmm efe çıldırdı uyuyamadi bi... Sirtimdan ter akti yaw oyyy.... Yeni sakinlesti mitfagimm cok daginik
Istersen omo matik bile diyebilirsin hic farketmez:)))) begendim tabiiHosgeldin nypmaticYaww neka zormus nickin Sana kisaca matik desem olurmu
ben melekNasil buldunu topikimizi Ayiptir sülemesi topikimizdeki gizlari epsi avalidir
Istersen omo matik bile diyebilirsin hic farketmez:)))) begendim tabii
Ellerine kollarına sağlık hamarat cimcimem benim helal sana beya hem bebiş ve sarmalar pastalar maşallahBiliyorum Hancek im hic şüphem yok
Ama ogrendim artik kendim kuruyorum yapragi yapıyorum :-* seninkilerin tadini vermio ama bnmkiler de iyi oluyor
Evet cimcimem yoğunum ama fırsat buldukça büle kaçar kaçar gelirim benAslm hancekim seni gordume cok sevndim cok özlemişim
Yasakimin dedine göre yogunmusun ama genede arada bi selam ver
Tek başıma içtim atıkın napam bi ara melekim geldi oda gitti bende kahvemi içi çıktımEllerine sağlık guzumm
Tanzanyada ne işi vardı be kuzum hey maşallah,ama gelmişya gözün aydınAma bnm herif tanzanyada idi10 gündür gelen giden firsat olmuo gremiorum
Yaw habibtem birakilirmi tek başına yeni gelmis
O değerli uykundan biraz daha zaman ayirabilirdinmisafirperver melekim
Off alahimmm efe çıldırdı uyuyamadi bi... Sirtimdan ter akti yaw oyyy.... Yeni sakinlesti mitfagimm cok daginik
Neden uyumuyor bu bebişler dişleri çıktımı acaba ondanmı huysuzluk yapıyorlar??Eymende iki gündür beni cildiriyorgeceleri Uyumuyo surekli emiyo ya delleniom . Mahmut gittikten sonra yatim dedim geçip yanama vuruo Sacimi yoluo sinir oldum ya yasina girdi azitti
Ellerine kollarına sağlık hamarat cimcimem benim helal sana beya hem bebiş ve sarmalar pastalar maşallah
Evet cimcimem yoğunum ama fırsat buldukça büle kaçar kaçar gelirim benBende sizleri çoook özledim ayyy kabiberiiimm cimcimem
Tek başıma içtim atıkın napam bi ara melekim geldi oda gitti bende kahvemi içi çıktım
Tanzanyada ne işi vardı be kuzum hey maşallah,ama gelmişya gözün aydın
Neden uyumuyor bu bebişler dişleri çıktımı acaba ondanmı huysuzluk yapıyorlar??
Ellerine kollarına sağlık hamarat cimcimem benim helal sana beya hem bebiş ve sarmalar pastalar maşallah
Evet cimcimem yoğunum ama fırsat buldukça büle kaçar kaçar gelirim benBende sizleri çoook özledim ayyy kabiberiiimm cimcimem
Tek başıma içtim atıkın napam bi ara melekim geldi oda gitti bende kahvemi içi çıktım
Habibtem hosgeldinEllerine kollarına sağlık hamarat cimcimem benim helal sana beya hem bebiş ve sarmalar pastalar maşallah
Emir de aynı cimcimem ıcranim. Gerçi emir hasta ondan.burnu tikaniyo. ..gündüz hep kucak ta.
Dedimya 1 yaş sendromu ya nasılmış ben hep boleyimEymende iki gündür beni cildiriyorgeceleri Uyumuyo surekli emiyo ya delleniom . Mahmut gittikten sonra yatim dedim geçip yanama vuruo Sacimi yoluo sinir oldum ya yasina girdi azitti
Gece emmeyi unutturman lasim yoksa 2 yaşına kadar emzik niyetine kullanır seni. .uyku ne birakmazGündüz bişi yok yasakim gece sürekli emio .
Dedimya 1 yaş sendromu ya nasılmış ben hep boleyim
Bide uyuycaktin kusura bakma
Hoşgeldin otomatikIstersen omo matik bile diyebilirsin hic farketmez:)))) begendim tabii
Benim vücuduma bi baksan hep Dış iziHe bide vurumca siritio kikir kikir iyce snir oluom:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?