Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Off alahimmm efe çıldırdı uyuyamadi bi... Sirtimdan ter akti yaw oyyy.... Yeni sakinlesti mitfagimm cok daginik

Eymende iki gündür beni cildiriyor geceleri Uyumuyo surekli emiyo ya delleniom . Mahmut gittikten sonra yatim dedim geçip yanama vuruo Sacimi yoluo sinir oldum ya yasina girdi azitti

Biliyorum Hancek im hic şüphem yok
Ama ogrendim artik kendim kuruyorum yapragi yapıyorum :-* seninkilerin tadini vermio ama bnmkiler de iyi oluyor
Ellerine kollarına sağlık hamarat cimcimem benim helal sana beya hem bebiş ve sarmalar pastalar maşallah

Aslm hancekim seni gordume cok sevndim cok özlemişim
Yasakimin dedine göre yogunmusun ama genede arada bi selam ver
Evet cimcimem yoğunum ama fırsat buldukça büle kaçar kaçar gelirim benBende sizleri çoook özledim ayyy kabiberiiimm cimcimem

Ellerine sağlık guzumm
Tek başıma içtim atıkın napam bi ara melekim geldi oda gitti bende kahvemi içi çıktım

Ama bnm herif tanzanyada idi 10 gündür gelen giden firsat olmuo gremiorum
Tanzanyada ne işi vardı be kuzum hey maşallah,ama gelmişya gözün aydın

Yaw habibtem birakilirmi tek başına yeni gelmis

O değerli uykundan biraz daha zaman ayirabilirdinmisafirperver melekim

Off alahimmm efe çıldırdı uyuyamadi bi... Sirtimdan ter akti yaw oyyy.... Yeni sakinlesti mitfagimm cok daginik

Eymende iki gündür beni cildiriyor geceleri Uyumuyo surekli emiyo ya delleniom . Mahmut gittikten sonra yatim dedim geçip yanama vuruo Sacimi yoluo sinir oldum ya yasina girdi azitti
Neden uyumuyor bu bebişler dişleri çıktımı acaba ondanmı huysuzluk yapıyorlar??

Dis cikarmio su anda abla . Derdi ne anlamadım normalde iyi huyludur dis cikarca zaman böyle yapar .

Abla burdayim kk acik bi oglanin altibi degstrim . Gelirim 2 dk ya

Zevk almaya başladım birseyler ortaya cikartmaya basladigimda cok sukur elimin lezzetide iyi

Kaynim tanzanyada depo aciyorlar o yüzden 10 gündür ordaydi

Habibtem hosgeldin

Dedimya 1 yaş sendromu ya nasılmış ben hep boleyim

Bide uyuycaktin kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…