Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Kıscelerim emir in geçmemiş Boğazı kulağı belliydi zaten kuzum huzursuz mizmiz bi su içiyordu 3 gündür 300 gr vermiş. Halen bademcik i Boğazı kulağı kizarikmis. .doktor iki fitil verdi ağrı kesici ve iltihap dagitici onada banada uyku yok uyuyamiyo burnu da çabuk tikaniyo kucakta uyumak istiyo çok yoruluyorum mecbur yatiriyorum hemen uyaniyo

Çok gelemem merak etmeyin

Gcmis olsin gzuma rabbim sfa versin ıhlamur falan versen yasakim.
Tamam yasakkm

geçmiş olsun kuzucuğaiyi bak yasakım emircike gelmesende olur arada slm yaz yeter emir iyi olunca gelirsin ama sana geçen günü demiştim yaa ayacıkları üşümesin diye ona dikkat et

Gunaydin canlarim.. En zor gecelerden birini gecirdik agzim yuzum yamuldi yine efenin ust dislerde patlamis cok agliyo kuzum gelemiom bende .. Bugun gezmeye gidicez bi aksilik olmazsa arada ugramaya calisirimmm optummmmmmm
günaydın icranımgeçmiş olsun efecike eyi gezmeler

Oww habibtemm gelmiş geçmiş olsun ilaçları hemen etki eder inşallah Emirime biran önce iyileşir inşallah çok öpüyorum küçük adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…