- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #131.741
aman Allahımgözcüklerime inanamıyom ben yokken neler olmuş iki dakika içinde
Foruma girmene kiziyo mu
Kıscelerim emir in geçmemiş Boğazı kulağı belliydi zaten kuzum huzursuz mizmiz bi su içiyordu 3 gündür 300 gr vermiş. Halen bademcik i Boğazı kulağı kizarikmis. .doktor iki fitil verdi ağrı kesici ve iltihap dagiticionada banada uyku yok uyuyamiyo burnu da çabuk tikaniyo kucakta uyumak istiyo çok yoruluyorum mecbur yatiriyorum hemen uyaniyo
Çok gelemem merak etmeyin
Tamamen masumane şeylerdi amaa
erifim çağırmıştı arbimNereye kactinizzzz
geçmiş olsun kuzucuğaKıscelerim emir in geçmemiş Boğazı kulağı belliydi zaten kuzum huzursuz mizmiz bi su içiyordu 3 gündür 300 gr vermiş. Halen bademcik i Boğazı kulağı kizarikmis. .doktor iki fitil verdi ağrı kesici ve iltihap dagiticionada banada uyku yok uyuyamiyo burnu da çabuk tikaniyo kucakta uyumak istiyo çok yoruluyorum mecbur yatiriyorum hemen uyaniyo
evet ya rosem nerelerdeRosem sen nerdesin
En son gorumceye gitmistin
Gidiş o gidiş
ayırlı zabahlar cimcimemGünaydın
günaydın icranımGunaydin canlarim.. En zor gecelerden birini gecirdikagzim yuzum yamuldi yine efenin ust dislerde patlamis cok agliyo kuzum gelemiom bende .. Bugun gezmeye gidicez bi aksilik olmazsa arada ugramaya calisirimmm optummmmmmm
ayırlı zabahlar cimcimemyaaw kırmısıların gadınısın çok zeksisin
imzandakimamutunla sen mi oliy
benim neden plmadiki
Kıscelerim emir in geçmemiş Boğazı kulağı belliydi zaten kuzum huzursuz mizmiz bi su içiyordu 3 gündür 300 gr vermiş. Halen bademcik i Boğazı kulağı kizarikmis. .doktor iki fitil verdi ağrı kesici ve iltihap dagiticionada banada uyku yok uyuyamiyo burnu da çabuk tikaniyo kucakta uyumak istiyo çok yoruluyorum mecbur yatiriyorum hemen uyaniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?