- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #132.941
tşkkur ederm cnm. Bu kadar erken olması beni şaşırttı. O yuzden telaşlandım.Gecmis olsun ayrca cnm . Ins tekrar bebeni alirsin kucana
tşkkur ederm cnm. Bu kadar erken olması beni şaşırttı. O yuzden telaşlandım.
o ne kıızz :))Herkezn rahmi farkli canm .
Gecen gun sana el salladik gel ziynep dedik gelmedin cok alindik sana
o ne kıızz :))
valla gormemişim canımm yaa. Ben bazen yazıp hemn çıkıyorum oyle olmuştur mutlaka. Yoksa sizwe yazmamm mııı :* :*Gecen gun sen buraya geldin okudun ciktin sana seslendk o kadar zeynep yaz die yazmdin. Snradan geleck bu kiz buraya didik geldin
valla gormemişim canımm yaa. Ben bazen yazıp hemn çıkıyorum oyle olmuştur mutlaka. Yoksa sizwe yazmamm mııı :* :*
tamm kuzum .. Yeni mekanımızz ;DTamam bundan sonra burdasin bi yere gitmek yok
Hep gel tamam mi
eee bahset biraz.. Sende durumlar neeTamam bundan sonra burdasin bi yere gitmek yok
Hep gel tamam mi
tamm kuzum .. Yeni mekanımızz ;D
eee bahset biraz.. Sende durumlar nee
ohh allh bağışlasınn inşllh.. Ee çocuğun varsa bu konuyla alakan neeValla cnm ben bundan 13 ay once oğlumu kucama aldim su anda düşünmüyorum . 22 yasindayim konyadan katiliyorum yarsmaya :3;
ohh allh bağışlasınn inşllh.. Ee çocuğun varsa bu konuyla alakan nee
anladım cnmm. İnşllh bende bu topikte bebeğimin haberini paylaşırım. Siz gibileri gornek umut oluyo bizlere...Bu topikte hamile kaldim ondan . Sonradan da cikmadik iki ark daha var oyle . Ve bebek bekleyen de oyle bak mesela
Yasak hayal var almanayadan katılıo 30merdiven dayadi bu ayin 17 de oglu 1 yasina grcek
Efecikim yani hicranjm var oda konyadan beyshrden 7 aylik oglu var
Nuarinim var onun 2 yasinda bebesi ve yeniden hamile
Melekim rosem harbim berenim esmeeim kriZantem vs vs kizlarimizda var onlarin bebelerinin olmasini bekliokins onlarinda bu yil olacak allahin izniyle
anladım cnmm. İnşllh bende bu topikte bebeğimin haberini paylaşırım. Siz gibileri gornek umut oluyo bizlere...
bende 1 yıllık evliyimm. 2 duşuk yaprım. Sonuncusu 2 ay onceydii.
Kiz zeynm yorumlarmi beğen
Ins canm guxel haberlerini duyariz . Dusun nedenin ne ?
ayy çok hoşsunnn..
bilmiyorum cnmm araştırıyoruzz
Gelmedende olur marah etmeArbimde gelemio destek oldurdi banayarismada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?