- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #132.961
off 5 duşuk nedemk.., rabbiimm bi daha yaşatmasıınn,.. Şuan araştırmalar pıhtılaşma uzerine zaten.. Bakalımm hayırlısı artıkkBegeni listesindeki avami korumam girek
Kan pihtilasmasi olabilir dr dikkatini o yonede cek m yasak hayal arkadasimizn bu kan pihtilasmasi yuzunden 5 bebesi dustu
Sendemi yorum yaptınBenide atmamislar ayret
off 5 duşuk nedemk.., rabbiimm bi daha yaşatmasıınn,.. Şuan araştırmalar pıhtılaşma uzerine zaten.. Bakalımm hayırlısı artıkk
Araştır zeynepim ben çok çektim pıhtılaşma danoff 5 duşuk nedemk.., rabbiimm bi daha yaşatmasıınn,.. Şuan araştırmalar pıhtılaşma uzerine zaten.. Bakalımm hayırlısı artıkk
sonucun ne canmm. Şuan ne durumdasınn.Araştır zeynepim ben çok çektim pıhtılaşma dan
blok şenlendi deseneeIns hayrlisi olur canm . Hah arkadasta geldi iste
sonucun ne canmm. Şuan ne durumdasınn.
Yapma kisAferin sana gel opcem
Her drdini konusabilirsin . Yakalasik 2 3 yıllık topik burairkek uye yok aramizda merak etme aramizdaki tek erkek uye yasak hayal 70:
Benimde beğen zeynebimKiz zeynm yorumlarmi beğen
Ins canm guxel haberlerini duyariz . Dusun nedenin ne ?
haa o buydu dimii... Ayy mşllh. Bana da umut oldu bari.. İnşllh darısı banaa.Kiz.didim.ya bu ayin 17 de bebesi 1 yasina gircek Ki
Ellerinden öper bi hafta sonra bi yaşına girecek oğlum var. Ignee aspirin kullandım rabbim nasip ettisonucun ne canmm. Şuan ne durumdasınn.
çok şukur cnmm. İnsan o duşuk anında hiç evlat sahibi olamiycak diye duşunuyo dimi.., senin evladını kucağına almana sevindimm. İnşllh bnde burda paylaşırım hamilelik haberimiEllerinden öper bi hafta sonra bi yaşına girecek oğlum var. Ignee aspirin kullandım rabbim nasip etti
Benimde beğen zeynebim
Bizde seni baganiriz
Zeyneb diyecek artik bunlsr manyak mi kendilerini begendiryorlar die
istediğiniz bi beğeni olsun kuzuumm.
yanlız arada unutuyomm kusra bakmayın artıkınn
22 yaşındaymm. İst.dan cnmm. Sen kaç yıl çocuk için uğraştın. Bahsetsene biraz. Moral olsun bana daO sorun değil canımkaç yasndason nerden katiliyin czeynebim
22 yaşındaymm. İst.dan cnmm. Sen kaç yıl çocuk için uğraştın. Bahsetsene biraz. Moral olsun bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?