Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Slm kizlar napionuz simdi kotuyum bi yazim cikim dedim gorumceme gittik bebe gormeye bugun dis agrim mahvetti ya basim gozum cenem.kulagim her tarafima vurdu dayanilmaz 30yasima yaklastim hala yirmilik disle ugrasiim
Icranim kıs ne 30 daha yirminin başındasin

Zor olur oo yaw geçmiş olsun git çektir bence ugrasma

Engelledim kusmeyin bah

Özel bzorlayamamimizde buranin ozelinden yazariz

Topik batiyo yoksa
Ben küsmedim ama üzüldüm cünkü buranin yeri ayriydi oranin ayri tabi sen bilirsin zorlayamam kararinda özgürsün
ama ben fırsat buldukcaa evde oldugum sürece her zaman giriyorum burayada

Slm kizlar napionuz simdi kotuyum bi yazim cikim dedim gorumceme gittik bebe gormeye bugun dis agrim mahvetti ya basim gozum cenem.kulagim her tarafima vurdu dayanilmaz 30yasima yaklastim hala yirmilik disle ugrasiim
İcranim gecmis olsun ben cok cektim 20 lik disinden gecen kiş agzimi acsam beynime cikan bi agri oluyodu cok kötuydu

Cimcimem yaa ben duşuk sonrası ilk adetimi oldum uzerinden 2 hafta geçti şimdi yine adet oldum. Bu nasıl oluyo dersin. Daha adet olmama enaz 12-13 gun vardr... Normal adetimden daha yoğun bi kanamam var. Bi fikir verirsen sevinirimm

Ben küsmedim ama üzüldüm cünkü buranin yeri ayriydi oranin ayri tabi sen bilirsin zorlayamam kararinda özgürsün
ama ben fırsat buldukcaa evde oldugum sürece her zaman giriyorum burayada
Valla whatsap etkiliyo melekim.ben bile gelmiyom bazen sizle konusuyom diye

Kız ağlama bak uzuluyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…