- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #133.141
Aaa katılmiycan yaniSorun degil yasakim 2 ay sonra bnm watshap kapanio zaten bir yıl doluyo obur hattimla da acarmiyim bilmiyorum sorun yik .
Tarif eklemiycem canm bisi yapmak istemio
Icranim kıs ne 30 daha yirminin başındasinSlm kizlar napionuz simdi kotuyum bi yazim cikim dedim gorumceme gittik bebe gormeye bugun dis agrim mahvetti ya basim gozum cenem.kulagim her tarafima vurdu dayanilmaz 30yasima yaklastim hala yirmilik disle ugrasiim
Yaw ben küçükken uyurken denedimEymende sadece uyurken alio emzigi sonrada hic almio
Geçmiş olsun hafta sonu iyi başlamadı topikteKayinnadaydik bgun o yuzden gelmedim . Simdide cikip yatcam kafam agrio uyiyabilirsem görüşürük
Yaw ben küçükken uyurken denedim
Bi uyandi hemen fırlattı uyumaya devam etti sanki zehir verdim
Ben küsmedimEngelledim kusmeyin bah
Özel bzorlayamamimizde buranin ozelinden yazariz
Topik batiyo yoksa
Ben küsmedimama üzüldüm cünkü buranin yeri ayriydi oranin ayri tabi sen bilirsin zorlayamam kararinda özgürsün
ama ben fırsat buldukcaa evde oldugum sürece her zaman giriyorum burayada
İcranim gecmis olsun ben cok cektim 20 lik disinden gecen kiş agzimi acsam beynime cikan bi agri oluyodu cok kötuyduSlm kizlar napionuz simdi kotuyum bi yazim cikim dedim gorumceme gittik bebe gormeye bugun dis agrim mahvetti ya basim gozum cenem.kulagim her tarafima vurdu dayanilmaz 30yasima yaklastim hala yirmilik disle ugrasiim
Valla whatsap etkiliyo melekim.ben bile gelmiyom bazen sizle konusuyom diyeBen küsmedimama üzüldüm cünkü buranin yeri ayriydi oranin ayri tabi sen bilirsin zorlayamam kararinda özgürsün
ama ben fırsat buldukcaa evde oldugum sürece her zaman giriyorum burayada
Cimcimem iyi geceler ben cikiyorumsabah erken kalkicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?