- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #133.161
Melekim doru sole kustunmuCimcimem iyi geceler ben cikiyorumsabah erken kalkicam
Cimcimem yaa ben duşuk sonrası ilk adetimi oldum uzerinden 2 hafta geçti şimdi yine adet oldum. Bu nasıl oluyo dersin. Daha adet olmama enaz 12-13 gun vardr... Normal adetimden daha yoğun bi kanamam var. Bi fikir verirsen sevinirimm
Yaw profilimde görülüyor zatenkiEvet emirin fotosuni falan nasil atcan. Bnde her fırsatta burdayim
Zeynepim bazen düşükten sonra düzensizlik olabiliyorCimcimem yaa ben duşuk sonrası ilk adetimi oldum uzerinden 2 hafta geçti şimdi yine adet oldum. Bu nasıl oluyo dersin. Daha adet olmama enaz 12-13 gun vardr... Normal adetimden daha yoğun bi kanamam var. Bi fikir verirsen sevinirimm
Yo bizde bos ekran hgozukuonyasakhayal .!.:Yaw profilimde görülüyor zatenki
alla allaa.. İlk duşuğumden sonra boyle olmamıştı. Şaşırdım yani. Kotu bişy olmasında. DuzensiLik sorun değilZeynepim bazen düşükten sonra düzensizlik olabiliyor
Aaaa demekki ben engellediğim icinYo bizde bos ekran hgozukuon
Du bakimBaktinmi yasakim özeline
GordumGordun mu
Yaslandik yaskim yawIcranim kıs ne 30 daha yirminin başındasin
Zor olur oo yaw geçmiş olsun git çektir bence ugrasma
İcranim gecmis olsun ben cok cektim 20 lik disinden gecen kiş agzimi acsam beynime cikan bi agri oluyodu cok kötuydu
Bende ogrenmis oldumAaaa demekki ben engellediğim icin
Sizinki bana gözüküyor
demekki bazen listemdeki kişilerin resmi olmuyodu geçici beni engelliyorlarmis
orenmis oldum
Oo seninki içte kalmış icranim ameliyatla kesip alırlar. Yoksa o seni ömür boyu rahatsız eder.Y
Yaslandik yaskim yaw,
yasakim cektircemde ortada dis yo ki.minicik ucu var onuda nasi ceksin hem korkuim disciden ben
Gunaydin cimcimemGunaydin kizlar
Ben watshapimi kaldırdım eski hattımin ustune kaytli oluncs 1 yillik suresi dolmak uzereydi ben de kldirdim . Engellemedim yani yanlis anlamayin tekrar alirsam hesap haberveririm size gorusiriz . CCikimda eymeni doyurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?