- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.998
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #13.361
Hoşgeldinnn bitanemmm
Sabah 5:45 de kalkıyorum bitanemm ben o saatte yapacağım testi yüksek ihtimal,herhalde çığlık çığlığa eşimi uyandırırım hemen yada sessiz kalıp akşama eşime süpriz yaparım herhalde ayyy bilemiyorum edamm ya bak şimdi yazarken bile çok heyecanlandımm..Sanırım sessiz kalırım ama dayanamam ağlarım büyük ihtimal testi alıp mutfağa gelip Allahıma şükrederimVe sonrasında sizler içinde dua ederim
Hayıt otunun düzene soktuğunu biliyorum bitanemm,ama habibtemede sormak lazım soğan suyuda etkilimi
burdaydım kuzucum okuyordum inşallah güzel haberler verırsın bizlere ben yarın aksam anca alırım haberini umarim bebegn senledir dualarım senle olacak bu gece
ayyyyyyyy rabbımmm yanıltmasınnn hancekmıııı allahım sana yardımm etsın kuzummmmmmm ınsallah pozıtıf olucakk yarınnnnnnnnn umıd edıyorummm ınsallahhh
Hayırlısıyla bitanemmm inşallah çok heyecanlıyım
heycanlanmamak eldemı hancekımmmmmm
bitanemmm cvp bıraz gec oldu kusuruma bakma wc den cıkamıyorummm yaaaa pfff...
hayıt otunu bende duymustum bıtanemm yalnız hıc gormedım .
fakat ben bu ay sogan suyu içtimm bakalımmm balımm 4 gunum var batıma :26:
Aktar varsa yakınlarında alabilirsin bitanem tüm aktarlarda bulabilrisin,,Googleden bak görsellerden tarif edemiyorum değişik biraz çünkü..
Hayırlısıyla 4 gün sonra senide görücezz edaaamm
Bugün ara ara göğüs uçlarım kaşındı ama öyle kaşınıyorduki koparasım geliyordu o derece habibtemin gebeliğindede olmuş,şuana kadar başka belirtim oldumu hatırlamıyorumhe bide belirtiii oldugu ıcın daha cok umıtlenır ınsann
merak etme herşey güzel olacakkk,hadi yarına allah kerım.Allah bizim için en hayırlısı neyse onu bilir onu verir canım buna inan ilk bebegimi aylarca bekledim her adet oldugumda günlerce hayata ve kendime küserdim şimdi düsünuyorumda aglamalarım hep kendime zararmış ne olur yüregini ferah tut ve rabbime güvenAllah razı olsun bitanemmmmm,hayırlısıyla kuzuum inşallah güzel haberlerle gelirim sabah
Bugün ara ara göğüs uçlarım kaşındı ama öyle kaşınıyorduki koparasım geliyordu o derece habibtemin gebeliğindede olmuş,şuana kadar başka belirtim oldumu hatırlamıyorum
merak etme herşey güzel olacakkk,hadi yarına allah kerım.Allah bizim için en hayırlısı neyse onu bilir onu verir canım buna inan ilk bebegimi aylarca bekledim her adet oldugumda günlerce hayata ve kendime küserdim şimdi düsünuyorumda aglamalarım hep kendime zararmış ne olur yüregini ferah tut ve rabbime güven
aynı sekıldeee hancekımmm yıgenımınde hamıleleıgınııı o seıkılde ogrencık gogus uclarını koparacak gıbı kasınıyordu yaw en sonunda gıttımm ona bıtane test aldım ona demedn sonra dedm bı test yapalım sana bellı hayra ısarettır bıde pozıtıf cıkmasınmııı nekadannn sasırdıkkkk anlatamammmm sannaaaa
Ayyyy edaaaammm şimdi inan okdudukca dahada heyecanlanıyorummm ay sabah olusn artııııkk
bencedeeeee hancekımmm yaawwww sabahhh olsunnnnnnnnnn artıkınnnnn bende senın adına cokk heycanlıyımmm merakkk edıyorummmmmmmmm:26::26::26:
Allahımdan herzaman herşeyin hayırlısını diledim bitanemm,bebek düşünmeye başladığımızdan beride hep hayırlısıyla diledim rabbimden,,bende 10 aydır bekliyorum nuarinim bu ay 11 oldu hatta aynen bende her adet olduğumda hayata ksüyordum eşim saatlerce konuşup kendime getiriyordu beni onun sayesinde düşünmemeye çalışıyordum,ama şimdi sizler bana yardımcı oluyorsunuz her konuda buraya gelince her sıkıntımı unutuyorum iyiki varsınız canlarımmm bu saatte derdimi sıkıntımı sevincimi üzüntümü kiminle paylaşırımki yoksa...Rabbime güvenim sonsuz zatennn
Ooooof nasıl uyuyacağımki ben şimdik:))Süloda yüzüme bakıp ııııh layıp duruyo ytalım artık diye olum nasıl uyuyacağım ben yaaaaw diyorum ıııııııh diyo deli şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?