- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #13.321
Buzdolabı poşetine koyup sıkıca bağlayıp attım buzluğa dondurdum hepsini,istersen öyle göndereyim bozulmaz o şekilde ama geldiği gibi pişirmen lazım tekrar atma buzluğa..3-4 paket yeterlimi bitanemmm???Bana yetmez o kadar dersen sararım hemen
TAMAM KUZUM OYLE HEMEN PİŞİRİRİM . yeter de artar quzum 5 6 adet olsa bıle yter maksat nefsımı köreltsin :) çok teşkkür ederim abla valla tekrar
yaww bide benimm bacaklrım falan çok ağrıodu böle kalcalarımm felann :26::26::26::26:
ama herkesde farklı olabilir belirtilerr canımmm
hayılrlısı olsun inşallahhh
TAMAM KUZUM OYLE HEMEN PİŞİRİRİM . yeter de artar quzum 5 6 adet olsa bıle yter maksat nefsımı köreltsin :) çok teşkkür ederim abla valla tekrar
Teşekküre gerek yok bitanemm benim sen yeterki iste bitsin beğenirsen sen iste ben yine sarar gönderirim sana
ne gonderıyonuz ne alıyonuz yahuuuuuuuuuu bende ıstıyorummmmm
Karabiberime sarma gönderiyorum hayatımmm,sanada gönderirim ne demekne gonderıyonuz ne alıyonuz yahuuuuuuuuuu bende ıstıyorummmmm
uzun süredir canım y.sarma çekıyordu hancekım bana sardı yarın qondercek edamm :)
bitanelerimmm biz yatıomuşuzzz
sabah erken kalkcam çokkk hancekimmm en geç 9 da senin için burdayımmm
sabah ola hayroolaaa
inş. hepimizz aynı mutluğu yaşarızz bitanelerimm...
karabiberimmm gel gene böle bizi sensiz bırakmaa inş.. yaşadığınn bebeişin verdiği belitilridr
kocaman öpüorumm sizii iii gelecelerrr
yasakımmm canımmmm senide öptmm yksunn ama unutmadı yaniii
Karabiberime sarma gönderiyorum hayatımmm,sanada gönderirim ne demek
ohhh ohhh afıyettt olsunnnnnnnnnn canımmmmmmmm
bitanelerimmm biz yatıomuşuzzz
sabah erken kalkcam çokkk hancekimmm en geç 9 da senin için burdayımmm
sabah ola hayroolaaa
inş. hepimizz aynı mutluğu yaşarızz bitanelerimm...
karabiberimmm gel gene böle bizi sensiz bırakmaa inş.. yaşadığınn bebeişin verdiği belitilridr
kocaman öpüorumm sizii iii gelecelerrr
yasakımmm canımmmm senide öptmm yksunn ama unutmadı yaniii
allah razı olsun edammm qel beraber olsun
saollll tattllımmmmm yaa tesekkur ederımmm nerdydınn sennn __????
ii gec kızlar ben yatıyorum haberiniz olsun ....gerçi haberiniz olmasını isterseniz olsun....banane senin uyumandan derseniz es geçin gitsin be yaaaa. laf olsun torba dolsun hepinizin göbeğiiii bebişşşşş dolsunnnnn. amin Allahımmmmmmmm....diye diye getircez bu bebeleri hadin ya neyse ben gider...
ii gec kızlar ben yatıyorum haberiniz olsun ....gerçi haberiniz olmasını isterseniz olsun....banane senin uyumandan derseniz es geçin gitsin be yaaaa. laf olsun torba dolsun hepinizin göbeğiiii bebişşşşş dolsunnnnn. amin Allahımmmmmmmm....diye diye getircez bu bebeleri hadin ya neyse ben gider...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?