Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

TAMAM KUZUM OYLE HEMEN PİŞİRİRİM . yeter de artar quzum 5 6 adet olsa bıle yter maksat nefsımı köreltsin :) çok teşkkür ederim abla valla tekrar

TAMAM KUZUM OYLE HEMEN PİŞİRİRİM . yeter de artar quzum 5 6 adet olsa bıle yter maksat nefsımı köreltsin :) çok teşkkür ederim abla valla tekrar

Teşekküre gerek yok bitanemm benim sen yeterki iste bitsin beğenirsen sen iste ben yine sarar gönderirim sana

yaww bide benimm bacaklrım falan çok ağrıodu böle kalcalarımm felann :26::26::26::26:
ama herkesde farklı olabilir belirtilerr canımmm
hayılrlısı olsun inşallahhh

öyle kuzumda ne bıleyım qeçen aya qore cok farklıyım bu sefer ara sıra sol kasıqımada sancı qırıyor . normaldeadet olacaqmda ya ortası sancırdı yada hem sağ hem sol kasıqım sanırdı

Teşekküre gerek yok bitanemm benim sen yeterki iste bitsin beğenirsen sen iste ben yine sarar gönderirim sana

allah razı olsun abla.
abla ne dıycem ben buqun sıqara bore sardım mahmut cok sevıyor . onları buzdolabı poşetıne koydum buzluqa attım . onları kızartırken donunu erıtıp kızarttıqımda bişey olmaz dimi??

bitanelerimmm biz yatıomuşuzzz
sabah erken kalkcam çokkk hancekimmm en geç 9 da senin için burdayımmm
sabah ola hayroolaaa
inş. hepimizz aynı mutluğu yaşarızz bitanelerimm...
karabiberimmm gel gene böle bizi sensiz bırakmaa inş.. yaşadığınn bebeişin verdiği belitilridr
kocaman öpüorumm sizii iii gelecelerrr
yasakımmm canımmmm senide öptmm yksunn ama unutmadı yaniii

öptüm nazım tatlı ruyalar . ıns qelırım quzum merak etme sen bır 5 dk qırerım bakarım cıkarım datlı ruyalar

İyi geceler bitanemmm Allah rahatlık versin,tatlı rüyalar gör kuzzuuummmm

ii gec kızlar ben yatıyorum haberiniz olsun ....gerçi haberiniz olmasını isterseniz olsun....banane senin uyumandan derseniz es geçin gitsin be yaaaa. laf olsun torba dolsun hepinizin göbeğiiii bebişşşşş dolsunnnnn. amin Allahımmmmmmmm....diye diye getircez bu bebeleri hadin ya neyse ben gider...

iyi qeceler canım .

İyi geceler canımmm,neden bizene olsun haber vermeden gidersen küserizki:)))Allah rahatlık versin canım Allaha emanet ol...Tatlı rüyalar gör....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…