- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #134.001
3 senedır mı olmuyor, yoksa 3 senedır mı evlısınız?Cool takılıyorum demek3. Senemize girdik canm.
2 ay daha cok erken degil mi :)) azcik tadini cikarsaydinizhoş buldum
agırlarım kendımı bengörüyordum ara sıra bu konuyu. tweety buralara cok takılıyordu
hala burda mı :dahahah konu sabıt populer olursunuz tabı
evet bekardım o zaman :) 2 aylık evlıyım
adetlerım duzenlı canım ama hangı gun olacagımı bılmıyorum peköncesınde zaten belırtılerını gösterıyor
hoş buldum canım :) allah ısteyen herkese nasip etsın
en dogru zamanda tabi.
hoş buldum :) bebiş düşünmeye karar verdık
kk da bı bebiş topıgı bulayım dedım
vaala tanıyonuz
Ah canmmm havalar fena gelmemiz mümkün değil maalesefffffff. Fazladan kaldık ya zaten yarın işe gitmem lazm. Mola verirsek eve geç kalırız dinlenemeden gidemem ise. Sağol tatlim davetin için. Bir gün inşallah gelirim ama mujkssGel aksam yemene gotururum seni etliekmek yedirtirim erken haberim olsa evdr sana su böreği acardimbak gelceksen sorum mamuta isi yoksa aksama fabrkada falan olmayacaksa aksam yemek yiyelim sonra cikarsniz yola
yok be canım2 ay daha cok erken degil mi :)) azcik tadini cikarsaydiniz
Cimcimem bide sen yaz akşam uyuduktan sonra itibaren
Hem olmuyo hem o kadarlik evliym :) tm 3 yıl olmadı aslında 2.5 yıl oldu evleneli. 3. Yılimiza yeni giriyoruz. 2 aylık evliymissin ne bu acele kizzzz3 senedır mı olmuyor, yoksa 3 senedır mı evlısınız?
Ah canmmm havalar fena gelmemiz mümkün değil maalesefffffff. Fazladan kaldık ya zaten yarın işe gitmem lazm. Mola verirsek eve geç kalırız dinlenemeden gidemem ise. Sağol tatlim davetin için. Bir gün inşallah gelirim ama mujkss
Yasakim torpağı karlı nasıl opemAy kıs harbim benim memleket
Torpani bi öp yerime
rabbım ınsallah gönlune gore verır canım.Hem olmuyo hem o kadarlik evliym :) tm 3 yıl olmadı aslında 2.5 yıl oldu evleneli. 3. Yılimiza yeni giriyoruz. 2 aylık evliymissin ne bu acele kizzzz
İnşallah kuzummm inşallahtamam bekliyorum bir gun ama
yok be canım
4,5 yıl sevgılıydık. aileler, akrabalar sagır sultan bıle bızı bılıyordu
artık tadı mı kalmıs
İnşallah kuzummm inşallah
Bak bizim kizlarda bi kural var . Bebegi yataga herifi koltuga atiyorlarabajur bozuluyor bebekten sonra ondan didim
İyimişrabbım ınsallah gönlune gore verır canım.
yapalım cıksın aradan
sonra cocuk bakmaya hal kalmaz yaşlar ılerlemeden
ben 27İyimişSağol canım Allah razı olsun. Rabbim seninde gönlüne göre versin. Kaç yasindasin sen
Aa aynı yastayiz senle. Niye adama öküz diyonben 27
baba olmak isteyen öküz 34
ben onun yüzüne de söyluyorum amaAa aynı yastayiz senle. Niye adama öküz diyonmadem öküz niye çocuk yapıyon içindeki hayvan sevgisine hayran kaldım hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?