- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 35
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #134.101
ben burdayım ya kimse yok kesin cimcimeyle yasak hanım vatsaptadırlar
lafta yasak hanımvatsapı yasakladı
sonucu bizede yaz sanırım Sayılarınız azdı bakalım değişmiş miSağolun kızlar hoşbuldum..
Bu ay da olmasa eşim test yaptıracak nihayet ikna ettim 3 ay sonra ki ilk test bakalım emekllerimizin karşılığı olacak mi
inanmıyom sizeEymenle uğraşıyorum sonunda çıldırtti beni
inanmıyom size
Kac senlik evlisinMerhaba arkadaşlar bende kucağında evladını görmek isteyen 20 yaşında bir anne adayiyim regl icin son 3 günüm kaldı. Bunu kimse ile paylasamiyorum agrim yok gibi ya heyecandan olucem kan testi yaptirmadim bu sefer olumsuz sonuçtan sıkıldım.
Kac senlik evlisin
Ne zamandr istiyorsunuz
Ve herhangi bir problem var mi ?
hoş geldin canımMerhaba arkadaşlar bende kucağında evladını görmek isteyen 20 yaşında bir anne adayiyim regl icin son 3 günüm kaldı. Bunu kimse ile paylasamiyorum agrim yok gibi ya heyecandan olucem kan testi yaptirmadim bu sefer olumsuz sonuçtan sıkıldım.
cimcimem inanmıyom sizeYa surekli surekli aglio sinir oldum . Bi kizdim yatti ayama sesi solugu cikmio
Merhaba lara hoş geldin1.5 yıllık kistim vardı 4 cm çok şükür bu ay yok dedi doktorum folic asit verdi . 5 aydır deniyoruz
hoş geldin canım
cimcimem inanmıyom sizeyasakımla ikiniz beni aldatıyonuz
arbim gelmişMersinden selamlar
Iyiyim kuzum yeni girdim eve. Oh şükürler olsun,insanin evi gibisi yok yawwAslm arbimnber nassin .
vatsapta buluşuyonuzNaptin da anlamadim :'(:
Iyiyim kuzum yeni girdim eve. Oh şükürler olsun,insanin evi gibisi yok yawwsen nasilsin
Sağol tatlimarbim gelmiş
arbim osgeldin mersinyayave evine yaww angara mersin yakınmı neka çabuk vardın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?