- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #134.341
Utaniyo mu acaba
Hahahahsenin oğlan da fena
Utaniyo mu acaba
Abbooowwww çıkarcı veletttAynen
Çocuk fena cikarci mamut geldimi hic tinlamaz tak karni acikana kadar karni aciktimi bana sirnasmaya başlar
Geçmişine indin yaniBilemedimki kendi topikleride varmis catlatma ignesi kullsniolar hersldr
Evlat baska benim için herif ney onun yanindaDemek siz erifleri çocuk için kullandiniz hiç sevmiyonuzher irkek bir mi yani benim eşim bitaneeee Allahim ondan ayirmasin
EtmeyelimMelekimi yem etmeyelim cimcimem
Olsun Yasakim tamam evlat başka ama eşi de dislamamak lazim bence. Yatakları ayırmak arada sogukluk yapar... sen daha Iyı bilirsin tabii ama bana göre yanlışEvlat baska benim için herif ney onun yaninda
Noldu koltuka yatırdık diye
11yil yataktaydi
Birazda orda yatsın
Bak iste bu dorumuHarbim dusun bnm erif sirf ayri yatmsmk icin yer yatagi yaptirio . Uyku arasında bilene aramizs koydugum oluyor ons bile kiziy bu çocuğa snir oluyorum diye
Etmeyelim
Harbim bunlaraerifini sebiy melekim
Napim oğlum büyük yatakta yatiyo gitmezki kendi yatağınaOlsun Yasakim tamam evlat başka ama eşi de dislamamak lazim bence. Yatakları ayırmak arada sogukluk yapar... sen daha Iyı bilirsin tabii ama bana göre yanlış
Bak iste bu dorumu
Keserim ole adamı
Çocuğa sinir oluyom diycek ben susacam
yapmiycam böylesine çocuk ne
Çok farklı düşünüyoz cok
Ikinizin ortasinda yatsinNapim oğlum büyük yatakta yatiyo gitmezki kendi yatağına
E kim gidecek herif..
Ben gidemem emir beni ister çünkü yaninda
Aramizda cimcimem kimseye dimem
Ikinizin ortasinda yatsinbüyük konuşmak istemiyorum Ama ben çocuğum olursa yanimda yatmaya alistirmiycam. Biz nasıl büyüdük. hiç annem almazdi yanina bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?