Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bu benm görüşüm melekim o da senin görüşün. Saygı duyuyorum ben sana ama dedim ya bana bu yanlış geliyor. Eşime haksızlık bu bana göre
herkesin gorusu ayri tabi ama simdi siz yasakin ve benim kadar beklemediginiZ icin belki sacma geliodur tabi esimi tamamen bi kenara atmiycamki su anki su.anki dusuncembu

herkesin gorusu ayri tabi ama simdi siz yasakin ve benim kadar beklemediginiZ icin belki sacma geliodur tabi esimi tamamen bi kenara atmiycamki su anki su.anki dusuncembu

Biz sizi anlamıyor degiliz guzim . Ssdece yatsk ayirmayim . Yillarcs cok beklediniz cok ugrastniz ama ayirmsk ystsk absjur yakamak tuhafimzia giden

Onla alakası yok ki kuzum. Bende deli gibi bebis istiyorum 3. Yilimiza girdik. Dile kolay ama yasayana çok zor. Bilirsin... 10 senede beklesem eşimle yataklari ayirmam. Benm cocugum oldugu kadar onunda çocuğu. Ya yer yatağı yaparim ya da bebeğin besigini yataga birlestirriim o şekilde yine yanımda olur. Ama kalkip adami başka odaya atmak bana hiç doğru gelmiyor

cimcimem kizma bana sen.simdi evlendin hamile kaldin o yuzden anlamazsin bzi herifler bi kac sene.ayri
yatakta yatsa ne olur isin consellik boyu

Dogru bende sizi haksiz bulmuyorum ki . Sadece yer yatagi yapin beraber yatin . Tabiki sizi anlamam . Ama 4 ay olsada negatif sonuc olmanin ne kadar kötü oldugunu biliyorum ...

Dogru bende sizi haksiz bulmuyorum ki . Sadece yer yatagi yapin beraber yatin . Tabiki sizi anlamam . Ama 4 ay olsada negatif sonuc olmanin ne kadar kötü oldugunu biliyorum ...
yapma cimcimem 4 ay.nedirki ben 9 .yilima girdim gitmedigim dr kalmadi kac kez gattim biliyomusun o yesil ameliyat elbisesiyle o catal dediginiz seye kac kez narkoz aldim ama bunn u yasayan bilir 4 ay nedirki

Noldu melekimmm küstn mü

Kiscek bisi yok ki sadece eslerinizde onca yil sizinle bekledi hasret cekti uzuldu onu anlatioz onunda sizinle bebeniz le yatmaya hakki varr .
Keske ben senin gbi bekleseydim de sen bnim gbi hemn hamile kalsaydinn melekim . Ozur dilerim sizi anliyamiyorsak .

yapma cimcimem 4 ay.nedirki ben 9 .yilima girdim gitmedigim dr kalmadi kac kez gattim biliyomusun o yesil ameliyat elbisesiyle o catal dediginiz seye kac kez narkoz aldim ama bunn u yasayan bilir 4 ay nedirki

Melekim su anda bana vicdan azabı yasatiyorsun . Biraz once dedig gbi keske brn bekleseydim sen hemen hsmile kalsaydin . Evet sizin gbi aci caba cekmedik uzulmedik aglamadik cigerimiz yanmadi ! Sadece sen ne kadsr hasretle o bebegi beklediysen esinde oyle bekliyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…