- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #134.361
3 kişi zor.oglum çok deli yatiyo.ben bile kenarda yatıyom. Koca yatak onun oluyoIkinizin ortasinda yatsinbüyük konuşmak istemiyorum Ama ben çocuğum olursa yanimda yatmaya alistirmiycam. Biz nasıl büyüdük. hiç annem almazdi yanina bizi
Bak en azından ayrı yatmiyosunuz yer yatağı mantıklı. Çocuğum kiymetli olabilir ama esimde kıymetli. Çocuk olunca dislamamEmzirirken mecbur alıyorsun Harbim uyudun kaldinmi oyle bebek hop dusuyo
O yüzden yer yatağı yapıyorum tsvsiye ederim
Bak en azından ayrı yatmiyosunuz yer yatağı mantıklı. Çocuğum kiymetli olabilir ama esimde kıymetli. Çocuk olunca dislamam
Aslında bu kadar düşkünlük de Iyı değil... yani bide düşünsene bebek olunca eşin bebekle ayrı odada yatiyo sen kanepede. Ne kadar onur kırıcı,kötü bi durum. Resmen dışlanmış oluyosun..neyse sen daha Iyı bilirsin3 kişi zor.oglum çok deli yatiyo.ben bile kenarda yatıyom. Koca yatak onun oluyo
Yaw ben ayiramadim işte çok düşkün um
3 kişi zor.oglum çok deli yatiyo.ben bile kenarda yatıyom. Koca yatak onun oluyo
Bizde ne kadar kavga edersek edelim ayrı yatmayiz. Eşim bensiz durmaz ben onsuz. Bilmiyorum ya bana biraz ayıp geliyor eşe karşı böyle yapmak. Islamı boyutunu bilmiyorum ama caiz olmadığını düşünüyorumKesinlikle kavga dovus etsekde bi kere ayri yattik biz başkada yatmadik .
telden.giriyom bu konuda arkandayim yasakim ben sindiden diyom erife bebem oldugunda sen odaya biz yataga.olsun onemli degil diyo3 kişi zor.oglum çok deli yatiyo.ben bile kenarda yatıyom. Koca yatak onun oluyo
Aslında bu kadar düşkünlük de Iyı değil... yani bide düşünsene bebek olunca eşin bebekle ayrı odada yatiyo sen kanepede. Ne kadar onur kırıcı,kötü bi durum. Resmen dışlanmış oluyosun..neyse sen daha Iyı bilirsin
HahahaBen tek gercegim yazdim die bi ton tafra trip cektim bide yataktan atsam tamam
Al ışte melekimde daha şimdiden hazirliklara başlamıştelden.giriyom bu konuda arkandayim yasakim ben sindiden diyom erife bebem oldugunda sen odaya biz yataga.olsun onemli degil diyo
Bizde ne kadar kavga edersek edelim ayrı yatmayiz. Eşim bensiz durmaz ben onsuz. Bilmiyorum ya bana biraz ayıp geliyor eşe karşı böyle yapmak. Islamı boyutunu bilmiyorum ama caiz olmadığını düşünüyorum
kizlar eslerimizle bir omur birlikte olucaZ zaten Allahin izniyle ama evlat bence de cok onemli o bidaha bebek olmayacakki buyuyunce zaten ayri yatacak
Al ışte melekimde daha şimdiden hazirliklara başlamış[/QU
basladim arbim arbii m ben.onu kac yilda bulicam sence haksizmiyim
Hmm bak bunu bilmiyordum.Islami boyutu
Esle ayri ytmsk nikahi zedeliyor
Ese sirti donuk yatmak bile .
bu benm görüşüm melekim o da senin görüşün. Saygı duyuyorum ben sana ama dedim ya bana bu yanlış geliyor. Eşime haksızlık bu bana göre
uyurken birlikte olmak baska annemden biliyom erkek kardesimle 7 yasina kadar yattiMelekim ama sabahtan aksama kadar zaten evldamiz ile beraberiz . Illada bebekle yatmak istiyorsaniz yer yatağı yapın
bu benm görüşüm melekim o da senin görüşün. Saygı duyuyorum ben sana ama dedim ya bana bu yanlış geliyor. Eşime haksızlık bu bana göre
uyurken birlikte olmak baska annemden biliyom erkek kardesimle 7 yasina kadar yatti
Abartsaymisuyurken birlikte olmak baska annemden biliyom erkek kardesimle 7 yasina kadar yatti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?