Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Ikinizin ortasinda yatsin büyük konuşmak istemiyorum Ama ben çocuğum olursa yanimda yatmaya alistirmiycam. Biz nasıl büyüdük. hiç annem almazdi yanina bizi
3 kişi zor.oglum çok deli yatiyo.ben bile kenarda yatıyom. Koca yatak onun oluyo

Yaw ben ayiramadim işte çok düşkün um

3 kişi zor.oglum çok deli yatiyo.ben bile kenarda yatıyom. Koca yatak onun oluyo

Yaw ben ayiramadim işte çok düşkün um
Aslında bu kadar düşkünlük de Iyı değil... yani bide düşünsene bebek olunca eşin bebekle ayrı odada yatiyo sen kanepede. Ne kadar onur kırıcı,kötü bi durum. Resmen dışlanmış oluyosun..neyse sen daha Iyı bilirsin

Kesinlikle kavga dovus etsekde bi kere ayri yattik biz başkada yatmadik .
Bizde ne kadar kavga edersek edelim ayrı yatmayiz. Eşim bensiz durmaz ben onsuz. Bilmiyorum ya bana biraz ayıp geliyor eşe karşı böyle yapmak. Islamı boyutunu bilmiyorum ama caiz olmadığını düşünüyorum

Ben tek gercegim yazdim die bi ton tafra trip cektim bide yataktan atsam tamam

Bizde ne kadar kavga edersek edelim ayrı yatmayiz. Eşim bensiz durmaz ben onsuz. Bilmiyorum ya bana biraz ayıp geliyor eşe karşı böyle yapmak. Islamı boyutunu bilmiyorum ama caiz olmadığını düşünüyorum

Islami boyutu
Esle ayri ytmsk nikahi zedeliyor
Ese sirti donuk yatmak bile .

kizlar eslerimizle bir omur birlikte olucaZ zaten Allahin izniyle ama evlat bence de cok onemli o bidaha bebek olmayacakki buyuyunce zaten ayri yatacak

Melekim ama sabahtan aksama kadar zaten evldamiz ile beraberiz . Illada bebekle yatmak istiyorsaniz yer yatağı yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…