- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #134.441
küskünlük kırgınlık yoksa sorun yok melekimmmalıntı yapmıyorum çünkü yine akşama dönüp moralimi bozmak istemiyorum
kimsede üzülsün darılsın istemiyorum
cimcimem dediğimle seni kırmak değildi niyetim
yaa kızlar nazarmı değdi ne oldu bizegerginlik olmasın aramızda herkes kendine göre haklı
herkes kendi için ne doğruysa onu yapsın
Rabbim kisa zamanda ins bu sevinci tattrsin . Guzrl ruya gormussunSabah uyaninca hemen yazicaktim unutmusum simdi geldi aklima ruya gordum sabaha karsi.ayni gercekti dra gitmisim test yaptirmisim dr kagida bakti hayirli olsun tebrik ederim dedi o an cok mutlu oldum gercek gibiydi ama uyandim ve ruyamis hersey
küskünlük kırgınlık yoksa sorun yok melekimmm
o ruyalar bir gün gerçek olacak bebişim üzülmeSabah uyaninca hemen yazicaktim unutmusum simdi geldi aklima ruya gordum sabaha karsi.ayni gercekti dra gitmisim test yaptirmisim dr kagida bakti hayirli olsun tebrik ederim dedi o an cok mutlu oldum gercek gibiydi ama uyandim ve ruyamis hersey
kuzum şarjım bitti kapandı. iş yerindeyim ben şarj aleti yokHatbi telefonn nie kapali ac
kuzum şarjım bitti kapandı. iş yerindeyim ben şarj aleti yokseni aradım,msj attım ama cvp gelmedi. özelden yazzz
yıldız hoş geldinnnNe kaaa datlu bir gaciyim yaw aynaya baginca fark ettim :)
ay sormaaaUyiyordum
Tam bitecek zamanı bulmus
Hosbumdummmyıldız hoş geldinnn
Cizlarrr cumaniz mubarek olsun
ay sormaaavakit geçmiyo cimcimeeemmmm
naber canım nasılsınHosbumdummm
Aminnnn ecmain tatlimmmSAgol yildizim Sninde mbrek olsun
iyi deyileim iyi oksun sen naslsin hersey yolundami :)naber canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?