- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #134.401
yasakcım daha buralarda mısın. Bi kaç sorum,olcaktııGerçekten yanlis anlasildim icin ozur dilerim
yasakcım daha buralarda mısın. Bi kaç sorum,olcaktıı
Herkesin kıymetli kendisine üstüne basa basa diyorum oğlum herseyden herkesten kıymetli.Bak en azından ayrı yatmiyosunuz yer yatağı mantıklı. Çocuğum kiymetli olabilir ama esimde kıymetli. Çocuk olunca dislamam
Bence nicki değiştir karışıklık olmasınYasak drgilim canim cimcimeyim
Buyur bildigim biseyse cvb verim
Begeni kralicesi geldiiiiii nedir.laaaa.buuu biliyoruzz kraliceyozzzz ne.hatirlatiyon kk
Bunun kıymetini biliyosa doğru yoldasinKesinlikle kavga dovus etsekde bi kere ayri yattik biz başkada yatmadik .
Iste bak baba Liga hazır adamtelden.giriyom bu konuda arkandayim yasakim ben sindiden diyom erife bebem oldugunda sen odaya biz yataga.olsun onemli degil diyo
Islami boyutada girilmiş. .fetva nerdeBizde ne kadar kavga edersek edelim ayrı yatmayiz. Eşim bensiz durmaz ben onsuz. Bilmiyorum ya bana biraz ayıp geliyor eşe karşı böyle yapmak. Islamı boyutunu bilmiyorum ama caiz olmadığını düşünüyorum
Olur koca yatak boş dursunYir yata yap
Harbi can bak emin konusmaBak en azından ayrı yatmiyosunuz yer yatağı mantıklı. Çocuğum kiymetli olabilir ama esimde kıymetli. Çocuk olunca dislamam
[Oooo zedelemeye kalırsa gecimsizlik kavga etmek.kirici söz söylemek. Daha ağır i küfür etmek nede zedeler. Eğer ciftten biri haklı ise bi muddet tepki gösterebilir.Islami boyutu
Esle ayri ytmsk nikahi zedeliyor
Ese sirti donuk yatmak bile .
Aha ben annen gibi olabilirim melekimuyurken birlikte olmak baska annemden biliyom erkek kardesimle 7 yasina kadar yatti
Saygılar karşılıklı. Kimse kimseye kendi yaşam şeklini benimsemez zaten.bu benm görüşüm melekim o da senin görüşün. Saygı duyuyorum ben sana ama dedim ya bana bu yanlış geliyor. Eşime haksızlık bu bana göre
ii geceler.Iyii geceler
Orenmis olduk ne guzel.Hmm bak bunu bilmiyordum.
Beraberiz ama bi geceleri birlikte yatiyoruz..aklı ermeden tadını çıkarıyomMelekim ama sabahtan aksama kadar zaten evldamiz ile beraberiz . Illada bebekle yatmak istiyorsaniz yer yatağı yapın
Rabbim.kucagini çift doldursun inskizlar eslerimizle bir omur birlikte olucaZ zaten Allahin izniyle ama evlat bence de cok onemli o bidaha bebek olmayacakki buyuyunce zaten ayri yatacak
Geç kaldın o bizim artikmelekime sahip cikalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?