Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Ikinizin ortasinda yatsin büyük konuşmak istemiyorum Ama ben çocuğum olursa yanimda yatmaya alistirmiycam. Biz nasıl büyüdük. hiç annem almazdi yanina bizi
Iste bole önceden konuşmak olmuyo..bebek insanı farklı boyuta taşıyabilir. Bende derdim ayagimda sallama m ne diye ama evdeki hesap çarşıya uymuyo. O küçücük varlık. Biz koca insanlara herseyi yaptırıyo

Ben aynı yatakta değil ama aynı odada yattım annem gille

Kiyamaz di Üstüm ne açılır diye gözünün önünde yatırırdı canım anam

N
Orenmis olduk ne guzel.

Yokmu başka bebek babanın yerini alınca ne günah ne olurmu diye

Hemen kaldıracam bebe mi boşuna günaha girmeyelim

Bütün fetvalar hetiflere uygun zaten
den
Ndren dalga geciyorsun yasakimds harbim sprdu bendr cvb verdim . Yat emir pasayla bisi demiyoruz bu konu hakkinda bidaha agzimi acmiycam zaten . Sadece bizim beklediğimiz gbi onlarda beklediler . O yuzdrn boyle dislamk gerekmedigini belirtmek istedim .

Ama melekim cok alinmis ki hemen sen beklemedein o acinin ne demek olduğunu bilmezsin dedi . Evet bilmem bilemiycemde hic bir zamsn . Ama sizin aciniz sizin çabalarınzi bi kenara atmiyorum üzülüyorum sizler icin her zaman aklimdaydiniz burdayken yads burya giremedim zamanlar. Ama gerçekten cok alindim . Bn sizleri uzmek istemedim sonucta . En son isteyecgim seydir bu .

Bosuna gerilmissiniz ya bende diyodum sallamam yanimda yatirmam diye yasakimin dedigi gibi bu küçücük şeyler herşeyi uaptiriyo misal efe gece emmese bile gogsume dogru kafasini sokuyo oyle uyumak istiyor cekilfigim an uyaniyo kokumu istiyo...bebeler kendini guvende hisseder boyle herkesin kendi fikri tabi sma esimde sokayetci degil bizi öyle görünce çok mutlu oluyor

Günaydın kızlar :)
Bugun bankaya gittim oradanda bir baktım Bim de izdiham var :)))
Sağolsunlar ıstedıgım fıncanlar kalmış Kütahyanın 2 çifti 5 tl den çok cici fincanlar aldım :)
Ben züccaciye urunlerı meraklısıyım hala ceyız alısverıs defterımı kapatamadım :)))
Sız neler yapıyorsunuz

Gule gule kullan canim bende gordum cok ciciler ben ama gidemem hava soguk oglan asta olar

alıntı yapmıyorum çünkü yine akşama dönüp moralimi bozmak istemiyorum
kimsede üzülsün darılsın istemiyorum
cimcimem dediğimle seni kırmak değildi niyetim
yaa kızlar nazarmı değdi ne oldu bize gerginlik olmasın aramızda herkes kendine göre haklı
herkes kendi için ne doğruysa onu yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…