Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

dogru hatırlıyosun canım tıransverım oldu mubarek cuma gunu şimdi beklemedeyım karmakarısık duygular ıcınde heyacan ve korku içinde 25 şubat test gunum
Hayırlı olsun.rabbim yüzünü guldursun ins

Iki embriyomu transfer ettiler

Bizde haber ver ins hepimiz seviinelim

Hayırlı olsun.rabbim yüzünü guldursun ins

Iki embriyomu transfer ettiler

Bizde haber ver ins hepimiz seviinelim
tek embrıo canım 5. gun embrosu allah bılır ama cok heycanlıyım test yapmamak ıcın zor tutuyom kendımı bılıyorum pıskolojık ama ayaklarım buzgıbı tırasnverden berı başkada hıc belırtı yok ınşallah pzotıf sonuc alır mujdeyı yazarım amınnnn

Dualarm seninle canimD

Hayirlisi inş. .hiç belirti arama her hamilelik farklı gerçekten. Mesala benim oglumda inanirmisin evde test yapmasam bilmezdim çünkü hiç belirti yoktu.

Çift embriyo niye koymadilar

Tek embriyomu oluştu

Hayirlisi inş. .hiç belirti arama her hamilelik farklı gerçekten. Mesala benim oglumda inanirmisin evde test yapmasam bilmezdim çünkü hiç belirti yoktu.

Çift embriyo niye koymadilar

Tek embriyomu oluştu
yok canım 12 embrıo oluştu ama yasadan dolyı koymadılar 35 yaş altına tek embıro zorunlulugu varmış oyuzden tek koydular cok ısrar ettım ama kabul etmedıler... ay maşşallah suprız olmuş sana maşallah... darısı başıma zamanda gecmek bılmıyo hıc

Valla eskiden nicki neydi bilmiyorum . Geçmişte dolasirken gordum . Sobra profiline yazd hangi sy topinde bulundun mu diye evet dedi bende gel didim oda kirmadi geldi
Ama galiba eski değilde bi ay önceki ne rose taniyomus bulutefe mi o davet etti diye biliyom

Yada kendisi söyler çok eski arkadaşımizmi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…