- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #134.781
Tr gitme habibtem o zaman iyce üzülüyosunBen tek cikamam.disari.pufssss en.iyisi.ben.turkiyeye gidim.babamlatfa kaliyim yoksa can skintisiandan olecem
Ah işte bu çocuklar insanı iyce üzüyo bizler neysee deKizimsa kapida baba diyir...bugun hic gelmedi.evee kendi bilir gidecehi yere kadar gider
Afiyet olsun habibtemBen birazdan gelirim.habibtleerim.bir kahve iciyimmmm
Babanda hiç rahat edemezsin ki habibtem.Ben tek cikamam.disari.pufssss en.iyisi.ben.turkiyeye gidim.babamlatfa kaliyim yoksa can skintisiandan olecem
Babanda hiç rahat edemezsin ki habibtem.
Eşi nası iii birimi
Gerci nekadar da iii olsa evin gibi rahat etmessin ki
Bulutefe yanlış mı hatırlıyorum tüp bebekmi yaptırıyo dun.kızceler nasılsınız ıyısınızdır ınsallah hepınız
dogru hatırlıyosun canım tıransverım oldu mubarek cuma gunu şimdi beklemedeyım karmakarısık duygular ıcınde heyacan ve korku içinde 25 şubat test gunumBulutefe yanlış mı hatırlıyorum tüp bebekmi yaptırıyo dun.
Transfer oldumu
Hayırlı olsun.rabbim yüzünü guldursun insdogru hatırlıyosun canım tıransverım oldu mubarek cuma gunu şimdi beklemedeyım karmakarısık duygular ıcınde heyacan ve korku içinde 25 şubat test gunum
tek embrıo canım 5. gun embrosu allah bılır ama cok heycanlıyım test yapmamak ıcın zor tutuyom kendımı bılıyorum pıskolojık ama ayaklarım buzgıbı tırasnverden berı başkada hıc belırtı yok ınşallah pzotıf sonuc alır mujdeyı yazarım amınnnnHayırlı olsun.rabbim yüzünü guldursun ins
Iki embriyomu transfer ettiler
Bizde haber ver ins hepimiz seviinelim
tek embrıo canım 5. gun embrosu allah bılır ama cok heycanlıyım test yapmamak ıcın zor tutuyom kendımı bılıyorum pıskolojık ama ayaklarım buzgıbı tırasnverden berı başkada hıc belırtı yok ınşallah pzotıf sonuc alır mujdeyı yazarım amınnnn
allah razı olsun canım dualrın ıcın cok tesekkur ederım bılımıyosun ben duanın gucune cok ınanıyorum bırbırmıze ettıgımız dualar ozellıkle kabul olurmus ınşallah amınnnnDualarm seninle canimD
Hayirlisi inş. .hiç belirti arama her hamilelik farklı gerçekten. Mesala benim oglumda inanirmisin evde test yapmasam bilmezdim çünkü hiç belirti yoktu.tek embrıo canım 5. gun embrosu allah bılır ama cok heycanlıyım test yapmamak ıcın zor tutuyom kendımı bılıyorum pıskolojık ama ayaklarım buzgıbı tırasnverden berı başkada hıc belırtı yok ınşallah pzotıf sonuc alır mujdeyı yazarım amınnnn
Aaaa a hatirlamadimYasakim bulutefe eski kizcelrden hatirlamdin mi ?
Aaaa a hatirlamadim
Nicki yenimi
Ama oda beni bilmiyo galiba
yok canım 12 embrıo oluştu ama yasadan dolyı koymadılar 35 yaş altına tek embıro zorunlulugu varmış oyuzden tek koydular cok ısrar ettım ama kabul etmedıler... ay maşşallah suprız olmuş sana maşallah... darısı başıma zamanda gecmek bılmıyo hıcHayirlisi inş. .hiç belirti arama her hamilelik farklı gerçekten. Mesala benim oglumda inanirmisin evde test yapmasam bilmezdim çünkü hiç belirti yoktu.
Çift embriyo niye koymadilar
Tek embriyomu oluştu
Ama galiba eski değilde bi ay önceki ne rose taniyomus bulutefe mi o davet etti diye biliyomValla eskiden nicki neydi bilmiyorum . Geçmişte dolasirken gordum . Sobra profiline yazd hangi sy topinde bulundun mu diye evet dedi bende gel didim oda kirmadi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?