- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #134.801
Ama galiba eski değilde bi ay önceki ne rose taniyomus bulutefe mi o davet etti diye biliyom
Yada kendisi söyler çok eski arkadaşımizmi diye
Masallah çokta embriyo oluşmuş. Ama başka topikte bi arkadas 35 yaşında değil 32 ne olmasi lazim. 2 embrıo koy durmuş. .simdi oda test gününü bekliyo. .yine aynı topikten arkadaş 27 yaşında 4 ay önce iki zi oldu oda iki embrıo koydurmustuyok canım 12 embrıo oluştu ama yasadan dolyı koymadılar 35 yaş altına tek embıro zorunlulugu varmış oyuzden tek koydular cok ısrar ettım ama kabul etmedıler... ay maşşallah suprız olmuş sana maşallah... darısı başıma zamanda gecmek bılmıyo hıc
Aaaa dorudurYok kiz 1i0 lu sayfalrda okumustum ben
evet canım aslında doktorların elınde sansı arttırıyor ama kımı dk anlayıslı oluyor kımısı olmuyor kabul etmıyor hakkımızda hayırlısı olsun benımde yaş 27 allah buyuk ınşallah guzel sonuclar alrız bekleyen herkez ınsallah hakkımıza hayırlı olanı nasıp eylesın rabbımMasallah çokta embriyo oluşmuş. Ama başka topikte bi arkadas 35 yaşında değil 32 ne olmasi lazim. 2 embrıo koy durmuş. .simdi oda test gününü bekliyo. .yine aynı topikten arkadaş 27 yaşında 4 ay önce iki zi oldu oda iki embrıo koydurmustu
Demekki doktorun elinde istese koyabiliyo
aslında dediğin kanunu bende duydum ama demekki her doktor uymuyo
Sans artıyor iyi oluyo aslında
Olsun Rabbim isterse biride tutar
Olabilir.
Bu aralar geçmişin tozlu sayfalarına gitmiyorum ondan oilerleyen sayfalarda var mi bilmiyorum
Doru dur bulutefemkızlar eskıdene buraya yazıyodum ama sıte degısınce konu abınelıkler gıtmıstı roseyle karsılasınca nıye gelmıyon hıc demıstı konu lınkını vermıstısonra tekrar konuyu buldum canlar ama cok zaman gectı oyuzden hatırlamayabılırsınız benım hafızada cok kuvvetlı degıldır
Olsun kiscem ins bi tek kuzu iyce tutunur sanaevet canım aslında doktorların elınde sansı arttırıyor ama kımı dk anlayıslı oluyor kımısı olmuyor kabul etmıyor hakkımızda hayırlısı olsun benımde yaş 27 allah buyuk ınşallah guzel sonuclar alrız bekleyen herkez ınsallah hakkımıza hayırlı olanı nasıp eylesın rabbım
ay ınşallah canım amınnn bırakmam canım allahın ıznıyle hep bırlıkte bekler hep bırlıkte buyuturüzDoru dur bulutefem
Bak bundan sonra bırakma bizi bebeni birlikte bekleyelim
Teyzesi olalım
aminnnn canım inşallah amınnOlsun kiscem ins bi tek kuzu iyce tutunur sana
Bos vaktin varsa git bari ne var ne yok bi bak
TememBu aralar yok ama musait zamanimda ilgilenecem
Valla bizde heycanlaniyozay ınşallah canım amınnn bırakmam canım allahın ıznıyle hep bırlıkte bekler hep bırlıkte buyuturüzinşallah teyzelerı heycen dorukta bızde
Icranimi bugun gistirdim
NerdeIcranimi bugun gistirdim
5 dildeBen gidiomçekik gozlulerimi izleyim acil bişi oldugunda wayshaptan yazin gelirim hemen
Gule gule
Allahaısmarladık
By
Goodbye
Cüzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?