Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Masallah çokta embriyo oluşmuş. Ama başka topikte bi arkadas 35 yaşında değil 32 ne olmasi lazim. 2 embrıo koy durmuş. .simdi oda test gününü bekliyo. .yine aynı topikten arkadaş 27 yaşında 4 ay önce iki zi oldu oda iki embrıo koydurmustu

Demekki doktorun elinde istese koyabiliyo

aslında dediğin kanunu bende duydum ama demekki her doktor uymuyo

Sans artıyor iyi oluyo aslında

Olsun Rabbim isterse biride tutar

evet canım aslında doktorların elınde sansı arttırıyor ama kımı dk anlayıslı oluyor kımısı olmuyor kabul etmıyor hakkımızda hayırlısı olsun benımde yaş 27 allah buyuk ınşallah guzel sonuclar alrız bekleyen herkez ınsallah hakkımıza hayırlı olanı nasıp eylesın rabbım

kızlar eskıdene buraya yazıyodum ama sıte degısınce konu abınelıkler gıtmıstı roseyle karsılasınca nıye gelmıyon hıc demıstı konu lınkını vermıstı sonra tekrar konuyu buldum canlar ama cok zaman gectı oyuzden hatırlamayabılırsınız benım hafızada cok kuvvetlı degıldır

Doru dur bulutefem

Bak bundan sonra bırakma bizi bebeni birlikte bekleyelim

Teyzesi olalım

Olsun kiscem ins bi tek kuzu iyce tutunur sana

Habibtemm babamlarda rahatimmm kadin birsey yapmiyor kodumu oturturummm birse dyemezzzz.mmsaygim oldigu surece edebini bilecek..bilmezsr gosyerkrkm gununu kendsineee abeee

Evumde de rahat olamiyorum ki.kaynana asagida dakika.basi.zilimcalar asagi in diye kayinbabam icer kizima kufur ogretir hic gelemem.oyle seylere yani anlayacaginiz durumum cok kotu cok mutsuzum yaaa..kziim.olmaaasa kafayi yerdim.kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…