- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #134.821
Habibtem gitme bi yere otur evindeHabibtemm babamlarda rahatimmm kadin birsey yapmiyor kodumu oturturummm birse dyemezzzz.mmsaygim oldigu surece edebini bilecek..bilmezsr gosyerkrkm gununu kendsineee abeee
Evumde de rahat olamiyorum ki.kaynana asagida dakika.basi.zilimcalar asagi in diye kayinbabam icer kizima kufur ogretir hic gelemem.oyle seylere yani anlayacaginiz durumum cok kotu cok mutsuzum yaaa..kziim.olmaaasa kafayi yerdim.kesin
Iykii Nazirem var annesinin cadisi yaramaz iKayinbabamdaaaa oyleee hep zili calarlar ne uyku bilirim.n3 misafirimi..misafirim gelir yanima cikarlarrr evimde oturamiyorum.yaaa sevmiyorummm evimi cekip gidevegim.heryerden kimse.beni bulamkycak5
Bak bu bölümü atladim yine döndümHabibtemm babamlarda rahatimmm kadin birsey yapmiyor kodumu oturturummm birse dyemezzzz.mmsaygim oldigu surece edebini bilecek..bilmezsr gosyerkrkm gununu kendsineee abeee
Evumde de rahat olamiyorum ki.kaynana asagida dakika.basi.zilimcalar asagi in diye kayinbabam icer kizima kufur ogretir hic gelemem.oyle seylere yani anlayacaginiz durumum cok kotu cok mutsuzum yaaa..kziim.olmaaasa kafayi yerdim.kesin
Icranim ablam yigenlerim ne yarın yapalım dedi ama çocuk biraz daha toparlansin diye pazara erteledim. Hem herif te işte oluyo yarınYasakim emirine dogum gunu yapion mu
Be de dışarı çıkardım emiri gezdik geldik soğukta ama napim sıkılıyor evde cocukEy asamlar kislarrr bogin islerim vardi gelemedim noruyonuz
Bananede varmiydi yanindaIlacli viski icirdi bane
En guzeli yasakimmm cok kalabalik olmamasida iyiIcranim ablam yigenlerim ne yarın yapalım dedi ama çocuk biraz daha toparlansin diye pazara erteledim. Hem herif te işte oluyo yarın
Allah'tan bi mani cikmazsa pazara yapcem
Aile içi yaparım şimdi komşu arkadaş ne cagirsam hasta olan olur kuzum zaten yeni toparlaniyo yeniden hasta ne olur.bide yabancıları sevmiyo iyce baba yapışır bi şey yapamam diye yigenler ne birlikte yaparız.
Öbür taraflara küsüz onlar gelmez zaten dün herifle doğum günü için para yollamis emire
Bole işte şükür bu günleride gördük darısı efeye ins
Be de dışarı çıkardım emiri gezdik geldik soğukta ama napim sıkılıyor evde cocuk
Dolar teklid etti bana bide fantasik camasir almis sapiiiiiiiiiiiikBananede varmiydi yaninda
Ah emir oglan yawIcranim kis asansöre binerken bizle birlikte 10 yaşlarında Kıvırcık uzun saçlı zenci bi kis bindi
Bizde de tam tersi oldu
Hiç bi yabanciyi sevmeyen emir kıs dan ayrılan kadar
Güldü ona sürekli gözünü ayirmadi
Çok cins bu oglan
Çoğunlukla bebekler başka renkli irktan birini görünce korkar
Değişik renk ya
Bizimki de sevdi aksine
Kizlar iyi akşamlar
Bir takim sıkıntılardan dolayi yaza kadar kayinvalidenin yaninda kalacağız. Orada da fazla aktif alamiycam malesef
Simdiden bilginiz olsun . Acil durumlarda watshaptan yazarsiniz.
SAyfa duzenlence zaman watshaptan yazarsaniz en uygun oldugum zaman düzenlerim.
Sizleri seviyorum öptüm
Temem cimcimeKizlar iyi akşamlar
Bir takim sıkıntılardan dolayi yaza kadar kayinvalidenin yaninda kalacağız. Orada da fazla aktif alamiycam malesef
Simdiden bilginiz olsun . Acil durumlarda watshaptan yazarsiniz.
SAyfa duzenlence zaman watshaptan yazarsaniz en uygun oldugum zaman düzenlerim.
Sizleri seviyorum öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?