- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #134.881
Şimdilik kendime zaman ayiricam,önce benim iyi olmam lazim. Kendimi hiç iyi hissetmiyorumeğer piskolojik olarak iyi hissetmiyceksen syrı tabi ama duşer korkusuyla soyluyosan bence boşuna zamn kaybı.. Çunku duşuklerin aradaki o zamnla hiç alakası yok canm..
Daha küçük zeynebim biraz daha buyusunaaa allh bağışlasın canmm benmm.. Bi tane daha duşunuyo musun diycektim ama daha çok kuçıkmuş çocuğun..darısı bize inşllh
Bakalim yasakim biraz zaman gecsinde daha bugün çıktım hastaneden hala cok bitkinimTamam harbim nası istiyosan öyle yap..
Yaw korkma illaki tekrar düşük olacak diye ise yok
Aklına öyle şeyler getirme
Zeynebinde benimde ara arkaya dusuklerimiz oldu ama bizde pıhtılaşma vardı. .
o zamn ii yapıyosun. Onmli olan senin hazır olman canmŞimdilik kendime zaman ayiricam,önce benim iyi olmam lazim. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Doru sun harbicanim önce sen toparlanŞimdilik kendime zaman ayiricam,önce benim iyi olmam lazim. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Eski harbicanim izi istiyom bende o neşeli güzel kiziBakalim yasakim biraz zaman gecsinde daha bugün çıktım hastaneden hala cok bitkinim
yasakım herkes mthfr olanların çok geç hamile kalabiliceğini soyluho doğrumu.. Bende zaten iki gebeliğimdede beş ay deneyerek olmuştum.. Şimdi tekrar o kadar uzun mu surecek acabaDaha küçük zeynebim biraz daha buyusun
Eski harbicanim izi istiyom bende o neşeli güzel kizi
ii geceler canm. Çabucak toparlanman dileğiyleBen çıkıyorm kizlar,iyi geceler size
Allaha emanet olBen çıkıyorm kizlar,iyi geceler size
Teşekkür ederim canim sana da iyi gecelerii geceler canm. Çabucak toparlanman dileğiyle
Sende Allaha emanet ol kuzum,hayirli gecelerAllaha emanet ol
i geceler
bi opucuk kondur benim,için yanağına canmZEYNEBİM harbicanim oğlan a bi bakim sesi geliyo musadenizle
bi opucuk kondur benim,için yanağına canm
YasakimmmHarbicanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?