- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #134.861
Su an öyle düşünmem normal harbim..Inan ki kimyasalden sonra normal gebelik yaşayan okadar çok kıs tanidimki bu kk daHayırlısı be yasakim. Suan için yeniden hamile kalma fikri korkutuyor beni. Sanki yine ayni şeyleri yasiycakmisim gibi geliyo
inanki bnde sabırsızlıkla paylaşmak istiyorum.. İnan ki bugun eşime anlattım. İyiki bu forumu bulnuşum diyorum. Yoksa dktr kalp atışından sonra iğne deseyfi tamm diyip dinliycektim dedim. Ama burda o kadar çok şey oğrendim ki. En onmlisi de aklımzdaki sorulara şıp diye cevap bulabiliyoruz.. Hamilelik boyuncada gonlumuz rahat olur enazındanHadi ins zeynepim bu kez olacak ins
Yaw sen harbicanim melekim rosem bi hamile kalın de seviinelim topikce
Aklımda daha Bi kaç kiscem daha var ama onlar gelmiyo diye buraya yazmadım yoksa onlarda aklımda hep
Böyle düşündüğüm için kendime kızıyorum ama korkuyorumSu an öyle düşünmem normal harbim..Inan ki kimyasalden sonra normal gebelik yaşayan okadar çok kıs tanidimki bu kk da
Sen biraz toparlan bak yine ummadığım bi anda kuzun gelecek
bnde tam tersi o duyguyu sevinci yaşadıktan sonra hemn hamile kalıyım diyorum. Daha duşuk kanamam bitmeden bile sabırsızlanıyodum. Temizleniuimde hemn çalıimalara başliym diyeHayırlısı be yasakim. Suan için yeniden hamile kalma fikri korkutuyor beni. Sanki yine ayni şeyleri yasiycakmisim gibi geliyo
Harbim bence korunmaya bile gerek çünkü sen kürtaj olmadin. .Şükür rahim zarar görmedi. Kürtaj da 3 ay yasak veriyo genelde doktorlar. .Ama tabi senin düşüncenin önemli.ister ara ver ister vermeBöyle düşündüğüm için kendime kızıyorum ama korkuyorumdoktor 3 ay gebelik yok,rahim toparlasin kendini dedi
bnce hiç korunma. Zaten kimyasal gebelik olduğu için rahmin çok zarar gormemiştr. Bn 2 tane normal duşuk ysptım ve hiç korunmadım. En ii dktrlsrdan biriylede goruştum kesinlikle korunma dedi banaBöyle düşündüğüm için kendime kızıyorum ama korkuyorumdoktor 3 ay gebelik yok,rahim toparlasin kendini dedi
Aynen zeybepime katılıyorum harbicanim. .bak bu zor haftayı atlat toparlan fikrin değişecek. .bnde tam tersi o duyguyu sevinci yaşadıktan sonra hemn hamile kalıyım diyorum. Daha duşuk kanamam bitmeden bile sabırsızlanıyodum. Temizleniuimde hemn çalıimalara başliym diye
Ayni seyi yazmisiz zeynebimbnce hiç korunma. Zaten kimyasal gebelik olduğu için rahmin çok zarar gormemiştr. Bn 2 tane normal duşuk ysptım ve hiç korunmadım. En ii dktrlsrdan biriylede goruştum kesinlikle korunma dedi bana
Zeynepim kusura bakma uzersem ama kaç haftalik ken kaybettin kuzularinibnce hiç korunma. Zaten kimyasal gebelik olduğu için rahmin çok zarar gormemiştr. Bn 2 tane normal duşuk ysptım ve hiç korunmadım. En ii dktrlsrdan biriylede goruştum kesinlikle korunma dedi bana
mantıklı olan bu çunku tstlım.. Kimyasalda heleki hiç gerek yok. Boşuna zamn kaybı..Ayni seyi yazmisiz zeynebim
Şükür kürtaj olmadı
Rahmi zarar görmedi
Harbicanim biraz bi toparlansin yeni kuxusuna cin çalışmalara basliycak
yok cnm bn artık geçmiştekilerine takılmıyorum. İnşllh cennette kavuşacaz onlarla.. Bnimkiler 7,8 haftalarda duştuler. Seninki baya buyukmuş yaa. Oyle olması hem daha acı verici hem daha zor. Çok şukur atlatmışsın sen. Çocuğun kaç yaşında bu arada cnmZeynepim kusura bakma uzersem ama kaç haftalik ken kaybettin kuzularini
Bende kere kürtaj oldum
Ikisini 2 aylık biri 4 aylikti
Rabbim ins tekrarını yasatmasinmantıklı olan bu çunku tstlım.. Kimyasalda heleki hiç gerek yok. Boşuna zamn kaybı..
Harbim bence korunmaya bile gerek çünkü sen kürtaj olmadin. .Şükür rahim zarar görmedi. Kürtaj da 3 ay yasak veriyo genelde doktorlar. .Ama tabi senin düşüncenin önemli.ister ara ver ister verme
Kısma kendinişu anki ruh halin normal çünkü
Ya ilaç falan kullanmiycamda 3 gündür çok kötü anlar yaşadım. Çok aşırı sancim oldu. Biraz gözümde korktu. Doktorun dediğini yapsam en azindan ruhenaldığım hasar kapanana kadar ara versem diyorum. Düşük yapinca hemen hamile kalmak da iyi değil diyo herkes tekrar düşük olm ihtimali daha yüksekmisbnce hiç korunma. Zaten kimyasal gebelik olduğu için rahmin çok zarar gormemiştr. Bn 2 tane normal duşuk ysptım ve hiç korunmadım. En ii dktrlsrdan biriylede goruştum kesinlikle korunma dedi bana
Yarın 1 yaşına giriyor doğum günü teyzesi insyok cnm bn artık geçmiştekilerine takılmıyorum. İnşllh cennette kavuşacaz onlarla.. Bnimkiler 7,8 haftalarda duştuler. Seninki baya buyukmuş yaa. Oyle olması hem daha acı verici hem daha zor. Çok şukur atlatmışsın sen. Çocuğun kaç yaşında bu arada cnm
Maşallah minik melegeYarın 1 yaşına giriyor doğum günü teyzesi ins
Rabbim. Ins sizleride yasatsin bu duyguyu
eğer piskolojik olarak iyi hissetmiyceksen syrı tabi ama duşer korkusuyla soyluyosan bence boşuna zamn kaybı.. Çunku duşuklerin aradaki o zamnla hiç alakası yok canm..Ya ilaç falan kullanmiycamda 3 gündür çok kötü anlar yaşadım. Çok aşırı sancim oldu. Biraz gözümde korktu. Doktorun dediğini yapsam en azindan ruhenaldığım hasar kapanana kadar ara versem diyorum. Düşük yapinca hemen hamile kalmak da iyi değil diyo herkes tekrar düşük olm ihtimali daha yüksekmis
Tamam harbim nası istiyosan öyle yap..Ya ilaç falan kullanmiycamda 3 gündür çok kötü anlar yaşadım. Çok aşırı sancim oldu. Biraz gözümde korktu. Doktorun dediğini yapsam en azindan ruhenaldığım hasar kapanana kadar ara versem diyorum. Düşük yapinca hemen hamile kalmak da iyi değil diyo herkes tekrar düşük olm ihtimali daha yüksekmis
aaa allh bağışlasın canmm benmm.. Bi tane daha duşunuyo musun diycektim ama daha çok kuçıkmuş çocuğun..darısı bize inşllhYarın 1 yaşına giriyor doğum günü teyzesi ins
Rabbim. Ins sizleride yasatsin bu duyguyu
Zeynepim acısı taze daha harbim izin bi toparlasin ins .belki fikri degisireğer piskolojik olarak iyi hissetmiyceksen syrı tabi ama duşer korkusuyla soyluyosan bence boşuna zamn kaybı.. Çunku duşuklerin aradaki o zamnla hiç alakası yok canm..
eğer bi sorun vsrsa illaki duşer ama bunun zamnla alakası yok. Sen ister bir yıl ara ver ister bir ay, eğer sende sorun varsa zaten duşecektr.. Bn ilk duşuğumden sonra korunmadım ama beş ay gebrlik olmadı zaten olur olmazda duştu. Demekki zamanın bi etkisi yokmuşTamam harbim nası istiyosan öyle yap..
Yaw korkma illaki tekrar düşük olacak diye ise yok
Aklına öyle şeyler getirme
Zeynebinde benimde ara arkaya dusuklerimiz oldu ama bizde pıhtılaşma vardı. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?