Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Hayırlısı be yasakim. Suan için yeniden hamile kalma fikri korkutuyor beni. Sanki yine ayni şeyleri yasiycakmisim gibi geliyo
Su an öyle düşünmem normal harbim..Inan ki kimyasalden sonra normal gebelik yaşayan okadar çok kıs tanidimki bu kk da

Sen biraz toparlan bak yine ummadığım bi anda kuzun gelecek

Hadi ins zeynepim bu kez olacak ins

Yaw sen harbicanim melekim rosem bi hamile kalın de seviinelim topikce

Aklımda daha Bi kaç kiscem daha var ama onlar gelmiyo diye buraya yazmadım yoksa onlarda aklımda hep
inanki bnde sabırsızlıkla paylaşmak istiyorum.. İnan ki bugun eşime anlattım. İyiki bu forumu bulnuşum diyorum. Yoksa dktr kalp atışından sonra iğne deseyfi tamm diyip dinliycektim dedim. Ama burda o kadar çok şey oğrendim ki. En onmlisi de aklımzdaki sorulara şıp diye cevap bulabiliyoruz.. Hamilelik boyuncada gonlumuz rahat olur enazından

Su an öyle düşünmem normal harbim..Inan ki kimyasalden sonra normal gebelik yaşayan okadar çok kıs tanidimki bu kk da

Sen biraz toparlan bak yine ummadığım bi anda kuzun gelecek
Böyle düşündüğüm için kendime kızıyorum ama korkuyorum doktor 3 ay gebelik yok,rahim toparlasin kendini dedi

Hayırlısı be yasakim. Suan için yeniden hamile kalma fikri korkutuyor beni. Sanki yine ayni şeyleri yasiycakmisim gibi geliyo
bnde tam tersi o duyguyu sevinci yaşadıktan sonra hemn hamile kalıyım diyorum. Daha duşuk kanamam bitmeden bile sabırsızlanıyodum. Temizleniuimde hemn çalıimalara başliym diye

Böyle düşündüğüm için kendime kızıyorum ama korkuyorum doktor 3 ay gebelik yok,rahim toparlasin kendini dedi
Harbim bence korunmaya bile gerek çünkü sen kürtaj olmadin. .Şükür rahim zarar görmedi. Kürtaj da 3 ay yasak veriyo genelde doktorlar. .Ama tabi senin düşüncenin önemli.ister ara ver ister verme

Kısma kendini şu anki ruh halin normal çünkü

bnce hiç korunma. Zaten kimyasal gebelik olduğu için rahmin çok zarar gormemiştr. Bn 2 tane normal duşuk ysptım ve hiç korunmadım. En ii dktrlsrdan biriylede goruştum kesinlikle korunma dedi bana

bnde tam tersi o duyguyu sevinci yaşadıktan sonra hemn hamile kalıyım diyorum. Daha duşuk kanamam bitmeden bile sabırsızlanıyodum. Temizleniuimde hemn çalıimalara başliym diye
Aynen zeybepime katılıyorum harbicanim. .bak bu zor haftayı atlat toparlan fikrin değişecek. .

bnce hiç korunma. Zaten kimyasal gebelik olduğu için rahmin çok zarar gormemiştr. Bn 2 tane normal duşuk ysptım ve hiç korunmadım. En ii dktrlsrdan biriylede goruştum kesinlikle korunma dedi bana
Ayni seyi yazmisiz zeynebim

Şükür kürtaj olmadı

Rahmi zarar görmedi

Harbicanim biraz bi toparlansin yeni kuzusu icin çalışmalara basliycak

Zeynepim kusura bakma uzersem ama kaç haftalik ken kaybettin kuzularini

Bende kere kürtaj oldum

Ikisini 2 aylık biri 4 aylikti

Zeynepim kusura bakma uzersem ama kaç haftalik ken kaybettin kuzularini

Bende kere kürtaj oldum

Ikisini 2 aylık biri 4 aylikti
yok cnm bn artık geçmiştekilerine takılmıyorum. İnşllh cennette kavuşacaz onlarla.. Bnimkiler 7,8 haftalarda duştuler. Seninki baya buyukmuş yaa. Oyle olması hem daha acı verici hem daha zor. Çok şukur atlatmışsın sen. Çocuğun kaç yaşında bu arada cnm

Ya ilaç falan kullanmiycamda 3 gündür çok kötü anlar yaşadım. Çok aşırı sancim oldu. Biraz gözümde korktu. Doktorun dediğini yapsam en azindan ruhenaldığım hasar kapanana kadar ara versem diyorum. Düşük yapinca hemen hamile kalmak da iyi değil diyo herkes tekrar düşük olm ihtimali daha yüksekmis

Yarın 1 yaşına giriyor doğum günü teyzesi ins

Rabbim. Ins sizleride yasatsin bu duyguyu

eğer piskolojik olarak iyi hissetmiyceksen syrı tabi ama duşer korkusuyla soyluyosan bence boşuna zamn kaybı.. Çunku duşuklerin aradaki o zamnla hiç alakası yok canm..

Tamam harbim nası istiyosan öyle yap..

Yaw korkma illaki tekrar düşük olacak diye ise yok

Aklına öyle şeyler getirme

Zeynebinde benimde ara arkaya dusuklerimiz oldu ama bizde pıhtılaşma vardı. .

eğer piskolojik olarak iyi hissetmiyceksen syrı tabi ama duşer korkusuyla soyluyosan bence boşuna zamn kaybı.. Çunku duşuklerin aradaki o zamnla hiç alakası yok canm..
Zeynepim acısı taze daha harbim izin bi toparlasin ins .belki fikri degisir

Tamam harbim nası istiyosan öyle yap..

Yaw korkma illaki tekrar düşük olacak diye ise yok

Aklına öyle şeyler getirme

Zeynebinde benimde ara arkaya dusuklerimiz oldu ama bizde pıhtılaşma vardı. .
eğer bi sorun vsrsa illaki duşer ama bunun zamnla alakası yok. Sen ister bir yıl ara ver ister bir ay, eğer sende sorun varsa zaten duşecektr.. Bn ilk duşuğumden sonra korunmadım ama beş ay gebrlik olmadı zaten olur olmazda duştu. Demekki zamanın bi etkisi yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…