- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #134.841
Aynen dişı Bile ilk once ustten ciktiAh emir oglan yawhep ters bu cucuk
GiydirdimEyi giydir aman yasakim
Yaw size davete gerek yokEn guzeli yasakimmm cok kalabalik olmamasida iyibizde davetli miyik
Aynen dişı Bile ilk once ustten cikti
Cimcimem.benim tarifi yapmis bogun ayila bayila yimis eymende yimis vermeyince aglamisGiydirdim
Ucak piletim azirYaw size davete gerek yok
Yabancimizinizki
Her zaman çat kapı gelebilirsiniz
Cok iyi yapmışsın zeynepim başka doktora gitmekle sen gebelikten şüphelenilen an testi yap çift çizgiyi görünce hemen iğneye başlatan doktora git ve igneneni hemen ol.Yasakım bugun doktoruma gosterdim sonuçlarımı. İğne gerekli ama kalp seslerini duyunca dedi. Ne kadar ısrar ettiysemde daha once kullanılmasına izin vermem dedi. Bnde hemn başka bi doktora gittim. Gosterdim sonuçlarımı ve gebelik oluşur oluşmaz iğneye başliycaz dedi. 0,4 luk iğne olcakmış.. Ama coraspirini başlatmadı sadece folik asit verdi. Bn yinede dinlemedim ve eczaneden coraspirin aldım. Yorumlarınızı bekliyorum...
Yapcem bende yarın emir huysuz olmazsa yapımCimcimem.benim tarifi yapmis bogun ayila bayila yimis eymende yimis vermeyince aglamis
Harbicanim naptin Gittin mi doktora seni merak ediyodum hep haber bekledimSelam kiscelerim
Gittim canım,kimyasal gebelik dedi. Asıl düşüğü bugün yaşamisin meğer. Ölüyorum sandımHarbicanim naptin Gittin mi doktora seni merak ediyodum hep haber bekledim
Biraz daha toparlanmissindir ins
Tahmin ettigimiz gibi demisGittim canım,kimyasal gebelik dedi. Asıl düşüğü bugün yaşamisin meğer. Ölüyorum sandım
Içim cürümüş sanki yasakim ya,suan çok duygusalim. Aglamak geliyo icimden hepTahmin ettigimiz gibi demis
harbicanim Sabır
Geçecek bu günler
Iyce temizleniyo rahmin
Ağrılı olur biliyorum anlıyorum seni hemde cok
Canımsin eski harbimiz neşeli harbimiz olacan yine
ayy canm yaa. Senle konuşunca moral buluyoerum. Çok tatşlısın çook :* :* bn korunmadım hiç zaten. Bu ayda soğan suyu içiyorum. İnşllh bu aydan umutluyum. Bakalım artıkCok iyi yapmışsın zeynepim başka doktora gitmekle sen gebelikten şüphelenilen an testi yap çift çizgiyi görünce hemen iğneye başlatan doktora git ve igneneni hemen ol..ins olacak bu sefer..coraspirini zararlı değil ben kullandım. .gebelikten öncede kullandım. .şimdiden kullan günde bitane..kanın biraz suların gebeliğe hazırlansin. Bak benim hematoloji doktorum da karsiydi coraspine. Ben ısrar edince kullan kanina bi bakalım faydası olursa kullanirsin dedi..baktı kanda faydası var tam 29.haftaya kadar iğneyle beraber kullandım. 29.haftada bıraktım. Oğlum doğan kadar sadeceni ne kullandım. .
Folikasitte doru tedavi..Rabbim iyi doktorla karsilastirmis. .simdi stres yapma. .umutlu ol..korunmayı ne zaman birakiyosun ..
Rahatlıyosan ağla harbicanimIçim cürümüş sanki yasakim ya,suan çok duygusalim. Aglamak geliyo icimden hep
Hayırlısı be yasakim. Suan için yeniden hamile kalma fikri korkutuyor beni. Sanki yine ayni şeyleri yasiycakmisim gibi geliyoRahatlıyosan ağla harbicanim
Icin curumuycek ins yeni bebenle yeserecek
Hadi ins zeynepim bu kez olacak insayy canm yaa. Senle konuşunca moral buluyoerum. Çok tatşlısın çook :* :* bn korunmadım hiç zaten. Bu ayda soğan suyu içiyorum. İnşllh bu aydan umutluyum. Bakalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?