- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #135.141
Gerçekten ole oldu ama ins eskiye donmezYasina girince degiscek.demistin degisti ins yasakimmmasalllaaaaaaaaaaahhhhh
Hayırdır habibtemCok kotu bozuldum.yaaaaaaaaa sinrimden telefonu kirabilirimmmm.zaten.alismis duvara vurulmaya
Benu begendigini.biliyorummm.surekli.bildirimlerden anlamistim
Habibtemmm cocuklar arada boyleee degiskk.hareketler yapabiliyor elimden geldigince yormaya calis.kendisini kendiliginden.uyur.benim.kizsa.simdi.drpoluyor.enerjisimi.biraadan.uyanir yimek.yapmadmmmmmm.sinirimdenGerçekten ole oldu ama ins eskiye donmez
Benimmm oku okuzluk.yapti daaaaa sinirim.onaaaaHayırdır habibtem
Herif mi yineHabibtemmm cocuklar arada boyleee degiskk.hareketler yapabiliyor elimden geldigince yormaya calis.kendisini kendiliginden.uyur.benim.kizsa.simdi.drpoluyor.enerjisimi.biraadan.uyanir yimek.yapmadmmmmmm.sinirimden
Nerde hani göremedim yaziniBenimmm oku okuzluk.yapti daaaaa sinirim.onaaaa
Baskaaaaa oku var miHerif mi yine
Keske daha once ordekciklerini takip etseydim
bu topik değil ama başka bi topiktiYaw ne kaa cok sey kacir misim
Diger sayfacikta kalmissssssss sanirim.habibyemmmmNerde hani göremedim yazini
Yok sen içmeYemek.almiaaa elemamlariyla.yiyecekmksss.git.nerde yersen.yeee adama.bak.yaaaaa.birde.neden.sinirlenirsin derlerrrrr boyle erkekler olursaaaaa.eroin.bile.icerimmm.beeeee
Bende de kilo var halen göbek kalcaDi
Diger sayfacikta kalmissssssss sanirim.habibyemmmm
Bende bir dua aliyimmmmspir yaptimm squat mi.ne yeni cikmias.sanirim.kalcayi eritip baxaklara.sekil mi.ne verdiyir bakalim.bugun.basladimmmm.2 ayda 10 kilo gitttiii habinyemmm.yasasinnnnn zayiflamalkkkk
Başla vallaBaslarikmmm.erkeklere deeeee surusu kurusun.beeeee illaki.kudrettirecek.haaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?