Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

eşimle surekli tartışıyoruz artık. Daha bir yılımız yeni doldu ama birbirimizi çok tukettik.. Artık eski ilgiui goremiyorum onda. Çocukta olmayınca birbirimize sarıyoruz tartışıyoruz surekli
Bizde çok tartışıyor zeynebim Bizde aksine çocuk yüzünden

Yorgun oluyosun

Herif yardım etmeyin ce tartışma basliyo

Habibtelerimmmmmmmm nirdesinizzzzz yasakimmmm neden yatmadi emir pasa neyin kafasini yasiyor bu cocuk
Öğlen bi saat uyuyo habibtem bunada şükür bi hafta öncesine kadar yoktu öğle uykusu ne gecede biraz düzeldi şükür
Dün iki kes uyandi sadece

eşimle surekli tartışıyoruz artık. Daha bir yılımız yeni doldu ama birbirimizi çok tukettik.. Artık eski ilgiui goremiyorum onda. Çocukta olmayınca birbirimize sarıyoruz tartışıyoruz surekli
Habibtemmm bende oyle gunler gecirdmm.kadinlarimizin cogu boyle zamanlardan gectiiii ben tukenmistimmm.esim.kaynim.yuzunden.benimle tartisiyordu.zamanla atlatirsin cocuk.olayinda bende cok.yiprandimmm.annemi de kaynetmistimmm.o.aralar bosanmaya kadar geldik cok.sukur simdi.duzeldi arada hiyarligi turuyot okuzun sakin ol.ve rahat ol...hicbirsey icin degmiyor...daha yeni evlisinizz zamanla olacak.seyler allah uygu ln zamani bilir bu sekilde kendini yipratma elinizde olan birsey degil

Öğlen bi saat uyuyo habibtem bunada şükür bi hafta öncesine kadar yoktu öğle uykusu ne gecede biraz düzeldi şükür
Dün iki kes uyandi sadece
Habibtemmmmmm cok sukur uyku duasina basliyalim.diyecektimmm bende skmdi.naziremi uyuttummmm amaninnn kizda enerji bitmiyor yahuuuu dun parkta hepsini b3sdirdi bende dinlendim.birazzs ohhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…