- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #135.101
3 bucikti satSaat kaçtı icranim
Ey gunler erifimin telinden giriyom evde degilim slm verim dedim erkesler eyimi
Ne oldu canimmmmmMoralim çok bozuk. Ağlamaktan alıkoyamıyorum kendimi. Birtek burda rahatça konuşabiliyor insan. Bazen hiç tanımafığın indanlarla dertleşmk daha guzelmiş
eşimle surekli tartışıyoruz artık. Daha bir yılımız yeni doldu ama birbirimizi çok tukettik.. Artık eski ilgiui goremiyorum onda. Çocukta olmayınca birbirimize sarıyoruz tartışıyoruz surekliNe oldu canimmmmm
Bende temizlik.yaptmmmm.simdi poaca yapacammm.burdaki.gariban insanlara biraz yemek yapatimmm ixim.aciyor.oyle insanlari gorumce allh yardimculari olsun
Bizde çok tartışıyor zeynebim Bizde aksine çocuk yüzündeneşimle surekli tartışıyoruz artık. Daha bir yılımız yeni doldu ama birbirimizi çok tukettik.. Artık eski ilgiui goremiyorum onda. Çocukta olmayınca birbirimize sarıyoruz tartışıyoruz surekli
Öğlen bi saat uyuyo habibtem bunada şükür bi hafta öncesine kadar yoktu öğle uykusu ne gecede biraz düzeldi şükürHabibtelerimmmmmmmm nirdesinizzzzz yasakimmmm neden yatmadi emir pasa neyin kafasini yasiyor bu cocuk
En iysi zeynepim valla ii oluyo boşaltıyım burda iciniMoralim çok bozuk. Ağlamaktan alıkoyamıyorum kendimi. Birtek burda rahatça konuşabiliyor insan. Bazen hiç tanımafığın indanlarla dertleşmk daha guzelmiş
Abowww baya gelmemis3 bucikti sat5te uyudum anca uykum kactii
Melekim dondunmu evineCikiyom opuldunuz
Habibtemmm bende oyle gunler gecirdmm.kadinlarimizin cogu boyle zamanlardan gectiiii ben tukenmistimmm.esim.kaynim.yuzunden.benimle tartisiyordu.zamanla atlatirsin cocuk.olayinda bende cok.yiprandimmm.annemi de kaynetmistimmm.o.aralar bosanmaya kadar geldik cok.sukur simdi.duzeldi arada hiyarligi turuyot okuzuneşimle surekli tartışıyoruz artık. Daha bir yılımız yeni doldu ama birbirimizi çok tukettik.. Artık eski ilgiui goremiyorum onda. Çocukta olmayınca birbirimize sarıyoruz tartışıyoruz surekli
Habibtemmmmm nazirem uyuyca sey ediyotummmmmm cunku bu cadi ixine ne bulursa.atiyorrrrrr birgun onu icine.atacammmmNazirem napıyo bu arada habibtem
eline ayağına dolaşıyomu
Habibtemmmmmm cok sukur uyku duasina basliyalim.diyecektimmm bende skmdi.naziremi uyuttummmm amaninnn kizda enerji bitmiyor yahuuuu dun parkta hepsini b3sdirdi bende dinlendim.birazzs ohhhhÖğlen bi saat uyuyo habibtem bunada şükür bi hafta öncesine kadar yoktu öğle uykusu ne gecede biraz düzeldi şükür
Dün iki kes uyandi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?