- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #135.321
Ben ermiaim canimmmmm
Hahahahahah dur korkmaaa daha neler sayacam aklin duracak
Adama kizacagina teşekkür etmelisin o zamanHep bu erifimmmm yuzuundeb bu duruma geldimmmm
yok canm. Zannetmiyorum. Bn ilk duşuğumde araştrmama izin verilmediği için bu kadar tedrginm. Senin farklıda olabilir cnm. BilmiyorumHmm,şimdi herşey internetten takip ediliyo ya,ortaya çıkmaz mı daha önce düşük yapmadigim
Yapma etmeHahahahahah dur korkmaaa daha neler sayacam aklin duracak
Neden izin verilmedi arastirmana? Ay bu doktorlar var ya çok sacmaliyo bazenyok canm. Zannetmiyorum. Bn ilk duşuğumde araştrmama izin verilmediği için bu kadar tedrginm. Senin farklıda olabilir cnm. Bilmiyorum
Icranimmmmmm
O bana tesekkur etsin benim.gibu kariya sahip her gun dua etmeliiiiiiiiAdama kizacagina teşekkür etmelisin o zaman
Ki cimcimeeeeee eski nickin neydi efecimim.senunde vallahi bak tanimiykrummm.gormeyeli cok degismissinuzzz cilaramadim
ArbimmmmmmmIcranimmmmmm
Ediyodur belkiO bana tesekkur etsin benim.gibu kariya sahip her gun dua etmeliiiiiiii
Naber guzummmmArbimmmmmmm
Naber guzummmmArbimmmmmmm
Hahahahahahahah bbence bedddua ediyordummmmmmm sucum.ne diyor adama.bak.benden daha iyisunu mi bulacak.hiyar yogurlar karistir cacik.olurEdiyodur belkiorda saat kaç suan tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?