- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #135.281
Bilmiyorum ki canim,bu ilk gebeligimdi haliyle ilk düşüğüm. Doktor kimyasal gebelik dedi sadecesende pıhtı var mıydı cnm.
Zeynep.okuz iste ne.bekliyorsun az once bendeeee cimkirdimmmmm yallah dedimmmm hadiii kadin haklari diye slogam yapa.yapa adami kacirdimmmmmmm
Arbimmmm kimyasala gebelik.yasayanlar diger ayda hemen.hamile.kalabiliyot uzme canini pekiiii hamile.oldugumu biliyormuydumnn habibyemBilmiyorum ki canim,bu ilk gebeligimdi haliyle ilk düşüğüm. Doktor kimyasal gebelik dedi sadece
Eveettt sana seslendim,ama sen bana bakmadinArbimmmmmmm bana mi seslendinnn kuzucum
bnce muhakkak araştr sebebini. Sonra tekrarlama ihtimali olabilirBilmiyorum ki canim,bu ilk gebeligimdi haliyle ilk düşüğüm. Doktor kimyasal gebelik dedi sadece
Kacti okuzzz beni carsiya al dedimmm para koyacak.diyee korktu sanirmmmm aramadi daaa dur bakimmm unuttugumu sandi goateririm gununu ben:d çok tatlısın. Senin gibi hatun kovsada insan kaçamaz kii
Yok tatlim ya bilmiyordum. Bende pko var sürekli adet düzensizligi oluyo. 15 Gün geçti öylesine test yaptim cift çizgi çıktı,hemen kan tahlili yaptirdim 4 haftalik hamileymisim meğer. Cuma günü ogrendim,cumartesi düşük yaptimArbimmmm kimyasala gebelik.yasayanlar diger ayda hemen.hamile.kalabiliyot uzme canini pekiiii hamile.oldugumu biliyormuydumnn habibyem
Bakiyor7mmmm ahanda buleeeeeeeEveettt sana seslendim,ama sen bana bakmadin
Kacti okuzzz beni carsiya al dedimmm para koyacak.diyee korktu sanirmmmm aramadi daaa dur bakimmm unuttugumu sandi goateririm gununu ben
Nasıl ogrenebilirim ki? Bir şey olsa doktor söylemez miydi?bnce muhakkak araştr sebebini. Sonra tekrarlama ihtimali olabilir
Ne kaa güzel bakiyon sen oyleeeBakiyor7mmmm ahanda buleeeeeee
kimyasalsa bişy diyemem de normal duşukse ardı gelebilir.. Benim ilk duşuğum 7 haftalıktı kalp atışı faln da vardı dktr normldr falan filan dedi araştrmama izin vermedi ve 2. Gebeliğimde malesef duşukle sonuçlandı. Ve oğrendim ki bnde pıhtılaşma varmş. Şimdi çık pişmanm ilkinde araştrmadığım içinNasıl ogrenebilirim ki? Bir şey olsa doktor söylemez miydi?
Habibtemmmmm.bendede pko var sogan suyjnu denesene cok iyi geluyor biIm gibilereeeeYok tatlim ya bilmiyordum. Bende pko var sürekli adet düzensizligi oluyo. 15 Gün geçti öylesine test yaptim cift çizgi çıktı,hemen kan tahlili yaptirdim 4 haftalik hamileymisim meğer. Cuma günü ogrendim,cumartesi düşük yaptim
Korksunnnn okuz herif bu smilelerde okuzde yok.koyuyim.resminianamm bn bile korktum kızz. Yazık adama
Peki nasıl araştırma yapmam lazim? Nasıl ogrenebilirim bende de böyle birşey var mı yok mü diye? Sen nasıl öğrendin canım?kimyasalsa bişy diyemem de normal duşukse ardı gelebilir.. Benim ilk duşuğum 7 haftalıktı kalp atışı faln da vardı dktr normldr falan filan dedi araştrmama izin vermedi ve 2. Gebeliğimde malesef duşukle sonuçlandı. Ve oğrendim ki bnde pıhtılaşma varmş. Şimdi çık pişmanm ilkinde araştrmadığım için
Denedim kuzum kaç defa hemde bende hiç bir ise yaramadı o nedenseHabibtemmmmm.bendede pko var sogan suyjnu denesene cok iyi geluyor biIm gibilereeee
Korksunnnn okuz herif bu smilelerde okuzde yok.koyuyim.resmini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?