- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #135.301
Niye söyleniyon kız adama nolduKorksunnnn okuz herif bu smilelerde okuzde yok.koyuyim.resmini
Noldu kız bu kadar sinirlendinBu adama ne etsem az beeeee
Tum irlekleri alacaksinnnnn kaynar kazanaa at kapa kapagini unut suyu kurusunNiye söyleniyon kız adama noldu
Bu ne hiddet bu ne celalTum irlekleri alacaksinnnnn kaynar kazanaa at kapa kapagini unut suyu kurusun
Napti kiz cok merak ettimArbimmmm.okuzlukte sinir tanimiyor benimki
Isi vardır belkiTelefonum bataryasi bozuk getir dedim getirmedi
ard arda 2 duşuk yaşayınca uni.hastanesine gityim. Zaten pıhtılaşmadan şupelenip trombofili paneli testi yaptılar ve sorun pıhtılaşma çıktı gerçekten. Şimdi eğer hamile kalırsam iğne kullnccam. Bnce sende uni,hastanesinde 2 duşuk yaptım de o zamn araştırırlar. Çunki sadece bi duşukle araştırmıolarPeki nasıl araştırma yapmam lazim? Nasıl ogrenebilirim bende de böyle birşey var mı yok mü diye? Sen nasıl öğrendin canım?
Evet,nerden biliyon kizArbimmmm mersindemisin aen gelinlik dukkani mi var
Hmm,şimdi herşey internetten takip ediliyo ya,ortaya çıkmaz mı daha önce düşük yapmadigimard arda 2 duşuk yaşayınca uni.hastanesine gityim. Zaten pıhtılaşmadan şupelenip trombofili paneli testi yaptılar ve sorun pıhtılaşma çıktı gerçekten. Şimdi eğer hamile kalırsam iğne kullnccam. Bnce sende uni,hastanesinde 2 duşuk yaptım de o zamn araştırırlar. Çunki sadece bi duşukle araştırmıolar
Bende tam hadi ordan diyecektimAgzim.var dilim yok sessiz sakinnn konusmaz he beyim evet beyim.sen.nasil isyersen beyim diyen ben
Deseeeeeemmmmde inanma ben bile inanamadim.yazarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?