- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #135.481
Kaynananlarla mı oturuyosun? Zordur ya öyleHabibtemmmm ben burda daha huzurluyummm.kaunanamlarla oturyorummm herseyime karisiyorlar sinir oluyorum
Evet canimmm malesefff ama tasinmayi dushnuykruz esimlee huzurumuz yom.ordaaaa kayinbabam cok karisiyornistediigm.givi hareket edemiyorummm mersine tsinacaz habibtrmmmmm denuz kenarinda bildiginbir yer olursa soyleKaynananlarla mı oturuyosun? Zordur ya öyle
Evet canimmm malesefff ama tasinmayi dushnuykruz esimlee huzurumuz yom.ordaaaa kayinbabam cok karisiyornistediigm.givi hareket edemiyorummm mersine tsinacaz habibtrmmmmm denuz kenarinda bildiginbir yer olursa soyle
2,5 yıllık evliyim canim. 26,5 yasindayim 27 den gün aldimSen kac yillik.evlisim canim yasin kac
Habibtemmmm 2 3 yila tasimacazzz ama guzel temiz yer bulalimm.deniz kenati.istiyoruz esimleee varsa gelelimmm...her ne kdr kapanmayi goze aldiysam.sen dusun insan.esinin yaninda olduktan sonra gerisi bos neresi olursa yasarmm bu okuzun yanindaHaklisin kolay değil. Boşuna dememişler dağ dağ üstüne olurda,ev ev üstüne olmaz...
Aaaa gerçekten miiiipozcuya gelin madem,oralar çok güzel. Bu sene içinde mı tasinacaksiniz.
Çok ozletme ama
Dusunurummm habintem
Yasitiz CANIMMMMM BEN MAYISTA DAHA 27 OLACAMMMM2,5 yıllık evliyim canim. 26,5 yasindayim 27 den gün aldim
aşşkk olsunn alppinimmm. Kustum sanahıhh
geldim harbimm. Yettim gayrıı
Hoş geldin kuzumaşşkk olsunn alppinimmm. Kustum sanahıhh
geldim harbimm. Yettim gayrıı
Aynen yasitizYasitiz CANIMMMMM BEN MAYISTA DAHA 27 OLACAMMMMHAYIRLISIYLA BIR BEBEGINIZ OKUR INSALLAH..PEKI TEDAVI OLDUNUZ MU?
hoşbuldumm kuzumm.. Doldurdum şarjı geliverdim hemnden.. Size yazmayınca kendimi eksik hissediyomHoş geldin kuzum
Bu arada sağol canim inşallah Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınUyudunuz mu
burdayız habibtem. Hernekadar sen beni ozlemesendeUyudunuz mu
Iyı ettin tatlimhoşbuldumm kuzumm.. Doldurdum şarjı geliverdim hemnden.. Size yazmayınca kendimi eksik hissediyom
burdayız habibtem. Hernekadar sen beni ozlemesende
Bak bende de pko var yumurtaliklarim tembel klomen ve catlatma igmesiyle hamile kaldimmm allahima cok dua ettim.bir kziim olsun diyee annemin ismiyle yasatmak icjn cok sukur oldu inan ve duani eksiketme kurban oldugum.allah verecegi zamani biliyorAynen yasitiztedavi goruyodum tabii ama 2 aydir bazı aksaklıklar oldu gidemedim doktora. Hamile kalmam büyük sürprizoldu bana. Bu ay hsg cekilecekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?