Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Kaynananlarla mı oturuyosun? Zordur ya öyle
Evet canimmm malesefff ama tasinmayi dushnuykruz esimlee huzurumuz yom.ordaaaa kayinbabam cok karisiyornistediigm.givi hareket edemiyorummm mersine tsinacaz habibtrmmmmm denuz kenarinda bildiginbir yer olursa soyle

Evet canimmm malesefff ama tasinmayi dushnuykruz esimlee huzurumuz yom.ordaaaa kayinbabam cok karisiyornistediigm.givi hareket edemiyorummm mersine tsinacaz habibtrmmmmm denuz kenarinda bildiginbir yer olursa soyle

Haklisin kolay değil. Boşuna dememişler dağ dağ üstüne olurda,ev ev üstüne olmaz...
Aaaa gerçekten miiii pozcuya gelin madem,oralar çok güzel. Bu sene içinde mı tasinacaksiniz.

Haklisin kolay değil. Boşuna dememişler dağ dağ üstüne olurda,ev ev üstüne olmaz...
Aaaa gerçekten miiii pozcuya gelin madem,oralar çok güzel. Bu sene içinde mı tasinacaksiniz.
Habibtemmmm 2 3 yila tasimacazzz ama guzel temiz yer bulalimm.deniz kenati.istiyoruz esimleee varsa gelelimmm...her ne kdr kapanmayi goze aldiysam.sen dusun insan.esinin yaninda olduktan sonra gerisi bos neresi olursa yasarmm bu okuzun yaninda

Aynen yasitiz tedavi goruyodum tabii ama 2 aydir bazı aksaklıklar oldu gidemedim doktora. Hamile kalmam büyük sürprizoldu bana. Bu ay hsg cekilecekti
Bak bende de pko var yumurtaliklarim tembel klomen ve catlatma igmesiyle hamile kaldimmm allahima cok dua ettim.bir kziim olsun diyee annemin ismiyle yasatmak icjn cok sukur oldu inan ve duani eksiketme kurban oldugum.allah verecegi zamani biliyor

Kizim 2 yasina girecek bu topigin ilk.bebegi allah isteyen herkese nasip.etsin sizlere de nasip.eder insallah en kisa zamandaaa insallah sizim hamileligimiz le mutlu oluruz ben ikinciyi dusunuyorumm bakalimmm kizim fazla buyumeden ikisi bir buyusum istiyorumm biz kalabalik bir aileyoz oyle alismisz insallah olur canlarimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…