- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #135.521
Orayi garistirmaaaasenin kilo boy kaç
Bende cikicam birazdan. Allaha emanet ol kuzummSimdilik gorusurul habibtelerimmmm kizi uyutuyum
Sen aimdiYaz ayinda 63 oldum,kendimi ayicik gibi hissettimhemen spor,diyet 56 ya düştüm
hadi hadi. Yabancı yok aramızdaOrayi garistirmaaaa
oo nereye hepiniz birden , olmadı kiiBende cikicam birazdan. Allaha emanet ol kuzumm
Hayir tatlim ask olsunSen aimdibana ayicik.mi dediydinmmm
Saate bak kizzz sabah işe gidicem ben yatmam lazim.sende yat bakimoo nereye hepiniz birden , olmadı kii
haa çalışıosan o ayrı. Bn sabah 11 de zor kalkıom..Saate bak kizzz sabah işe gidicem ben yatmam lazim.sende yat bakim
Ohhh hayat sana güzelhaa çalışıosan o ayrı. Bn sabah 11 de zor kalkıom..gececiyim bn biraz
he valla. Uyumak gibisi yok şu hsyatta. :d bu arada bnm kasıklar çok sancılı. İnşllh yumurtlamaya işarettr buOhhh hayat sana güzel
Aynen yaaahe valla. Uyumak gibisi yok şu hsyatta. :d bu arada bnm kasıklar çok sancılı. İnşllh yumurtlamaya işarettr bu
ne işte çalışıyodun sen cnmAynen yaaabıraksalar 3 Gün 3.gece hiç kalkmadan uyurum ay inşallah canimm
Gelinlikciyim canim moda evim varne işte çalışıyodun sen cnm
ayy inanır mısın herzamn kuçuk bi,kuaforum olsun ve aynı zamnda gelinlk faln satıym,istemişimdr.. Bnm hayalimi gerçklştiriyosun sen..Gelinlikciyim canim moda evim var
Kuaför salonumuz yok ama canm sadece gelinlik var. Özel dikim yapıyoruz. Çalışmak her zorluga rağmen güzelayy inanır mısın herzamn kuçuk bi,kuaforum olsun ve aynı zamnda gelinlk faln satıym,istemişimdr.. Bnm hayalimi gerçklştiriyosun sen..
bncede çalşmak çok guzel. Heleke insanın sevdiği bir işi vsrsa.. Aslında bnde kuafor ruhu var haa. Keşke zamanında eğitimini alsaydım. Bn çok susluyum. İnsanlarlada bu alanda ilgilenmeyi isterdm bilion muKuaför salonumuz yok ama canm sadece gelinlik var. Özel dikim yapıyoruz. Çalışmak her zorluga rağmen güzel
Aslında bende ilk kuaforlukle başladım kursuna gittim 1 Hafta ortam hoşuma gitmedi,gelinlige gectimbncede çalşmak çok guzel. Heleke insanın sevdiği bir işi vsrsa.. Aslında bnde kuafor ruhu var haa. Keşke zamanında eğitimini alsaydım. Bn çok susluyum. İnsanlarlada bu alanda ilgilenmeyi isterdm bilion mu:)
goruşuruz tatlımmAslında bende ilk kuaforlukle başladım kursuna gittim 1 Hafta ortam hoşuma gitmedi,gelinlige gectimneyse canm ben çıkıyorm sonra devam.ederiz. öptüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?