- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #135.501
evde kızz. Niye sordun kiIyı ettin tatlimeşin yok mu evde
Bende de hem pko hem yumurta tembelliği var. Klomeni 3 Kere denedim de bende bi ise yaramadi yaBak bende de pko var yumurtaliklarim tembel klomen ve catlatma igmesiyle hamile kaldimmm allahima cok dua ettim.bir kziim olsun diyee annemin ismiyle yasatmak icjn cok sukur oldu inan ve duani eksiketme kurban oldugum.allah verecegi zamani biliyor
Kendimi eksik hissettim deyince yalnizsin sandimevde kızz. Niye sordun ki:F
Kilo var mi arbimmmmmBende de hem pko hem yumurta tembelliği var. Klomeni 3 Kere denedim de bende bi ise yaramadi yaAllahim bağışlasın evladini canimm
şaka yaptım kyzum.. Nasıl sarılma smile oluo bilmiom,Kizim 2 yasina girecek bu topigin ilk.bebegi allah isteyen herkese nasip.etsin sizlere de nasip.eder insallah en kisa zamandaaa insallah sizim hamileligimiz le mutlu oluruz ben ikinciyi dusunuyorumm bakalimmm kizim fazla buyumeden ikisi bir buyusum istiyorumm biz kalabalik bir aileyoz oyle alismisz insallah olur canlarimmm
Bizimle konusmadi.diyeeee ayyy kiyamam canim.benimmmmKendimi eksik hissettim deyince yalnizsin sandim
Amiiinnnn inşallah canimmm. Rabbim melekime,roseme,bana,zeynebime ve isteyen herkese tattirsin bu duyguyu inşallahhhhKizim 2 yasina girecek bu topigin ilk.bebegi allah isteyen herkese nasip.etsin sizlere de nasip.eder insallah en kisa zamandaaa insallah sizim hamileligimiz le mutlu oluruz ben ikinciyi dusunuyorumm bakalimmm kizim fazla buyumeden ikisi bir buyusum istiyorumm biz kalabalik bir aileyoz oyle alismisz insallah olur canlarimmm
Olur canimmm allah kucaginizi bos birakmasin hamile kalabiliyorsunuz cok suukur insallah iyi haberlerunuzu alacazzzzşaka yaptım kyzum.. Nasıl sarılma smile oluo bilmiom,sen yaptım say..
allah çoxuğınu bağışlasın darısı banayla harbime inşllh.. Bndede pıhtılşma çıktı iki bebeğimi bir yıl içerisinde kaybettim. Şimdi sabırszlıkla hamile kalmak isyiyorum. Bu arada 1 yıllık evliym bnde
Kendimi eksik hissettim deyince yalnizsin sandim
yok yok kocişim burds. Tamda bu yumurtlama gunlerimde yollar mıyım onu bi yere. Tam gaz çslışıyoruz bizBizimle konusmadi.diyeeee ayyy kiyamam canim.benimmmm
Aminn kuzumm Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahşaka yaptım kyzum.. Nasıl sarılma smile oluo bilmiom,sen yaptım say..
allah çoxuğınu bağışlasın darısı banayla harbime inşllh.. Bndede pıhtılşma çıktı iki bebeğimi bir yıl içerisinde kaybettim. Şimdi sabırszlıkla hamile kalmak isyiyorum. Bu arada 1 yıllık evliym bnde
Amin canimmmm melekimeee hancekimeeeee roseye edaaaaaamaaa zeynebimeeee arbimeeeeer insalllahhhhhhhAmiiinnnn inşallah canimmm. Rabbim melekime,roseme,bana,zeynebime ve isteyen herkese tattirsin bu duyguyu inşallahhhh
ayy inşllh cnm. Heleki duşuklere bi sebep bulunmuşken hemnden oluversin inşllhhOlur canimmm allah kucaginizi bos birakmasin hamile kalabiliyorsunuz cok suukur insallah iyi haberlerunuzu alacazzzz
Yok canim. Boy 1.63 kilo 56. Manken gibiyimKilo var mi arbimmmmm
Benim gibi tontis degilsun olur insalllah canimmmm kilo yok masallah hemende tutarYok canim. Boy 1.63 kilo 56. Manken gibiyim
Hayırlısı be tatlım,zamani gelmedi daha demekBenim gibi tontis degilsun olur insalllah canimmmm kilo yok masallah hemende tutar
ohhh maşllh valla. Olçulerin harikaYok canim. Boy 1.63 kilo 56. Manken gibiyim
Benim gibi tontis degilsun olur insalllah canimmmm kilo yok masallah hemende tutar
Yaz ayinda 63 oldum,kendimi ayicik gibi hissettimohhh maşllh valla. Olçulerin harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?