- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #136.801
Iyi gecelerMrb yasakım. Naber
iyiym canmm. Gun sayıyorum bnde işte. Buuaydan umutlu değilim sanki ama hayrlısıAa zeynepim
Iyi geceler
Bi bakim dedim Yatmadan
Sen nassin
Iymisin
Harbicanim sen nerdesin oglende çok yoksun işin yoğun galibaCimcimem
Hiç belli olmaz bi kere bile yeter doğru zamanda abacur yandiysaiyiym canmm. Gun sayıyorum bnde işte. Buuaydan umutlu değilim sanki ama hayrlısı
Bende burdayimmmm
Akşam 9 da geldim eve yasakim. Tel sarji bitik,o yüzden giremedim whatsappaHarbicanim sen nerdesin oglende çok yoksun işin yoğun galiba
Yada kustun yaliniz bırakıyorlar diyehep melekim birakiyo
Whatsapta 250 mesac okur burda 10 mesac okumaz
CimcimemmmmmmmJaryiter guzelik
inşllh canm. Çok aşırı idrara çıkıyorum bu kaçç gundr. Ama goğus ağrım olmadığı için umitlenmiorum. Çunki diğer iki gebeliğimde aşırı goğus ağrısı vardı. Sence her gebeliğimde aynı,belirtileri,mi yqşarım yoksa değişedebilir miHiç belli olmaz bi kere bile yeter doğru zamanda abacur yandiysa
Geç olsun geç olmasın ins
Iyı geceler yasakimArbicanim ey geceleeeee
Bende de göğüs ağrısı hiç olmamıştı zeynebim. Hatta cimcimem göğüs büyük rol oynuyo demişti,bende ıhtimal vermemistim hamile olduğuma. Hamileymisim megerinşllh canm. Çok aşırı idrara çıkıyorum bu kaçç gundr. Ama goğus ağrım olmadığı için umitlenmiorum. Çunki diğer iki gebeliğimde aşırı goğus ağrısı vardı. Sence her gebeliğimde aynı,belirtileri,mi yqşarım yoksa değişedebilir mi
Nasıl titriyoAlla alla netim önce titriyor Sonra düşüyor
inşllh canm. Çok aşırı idrara çıkıyorum bu kaçç gundr. Ama goğus ağrım olmadığı için umitlenmiorum. Çunki diğer iki gebeliğimde aşırı goğus ağrısı vardı. Sence her gebeliğimde aynı,belirtileri,mi yqşarım yoksa değişedebilir mi
Yaw ekran bildiğin titriyoNasıl titriyo
ama diğer iki gebeliğimdw aşırııı aşşıırı olmuştu. Şuan hiç yok ama bu defada aşırı idrar sıkışıklığı var. Bakalım hayrlısı. Moralim bozuk bu yuzden harbiimmm.Bende de göğüs ağrısı hiç olmamıştı zeynebim. Hatta cimcimem göğüs büyük rol oynuyo demişti,bende ıhtimal vermemistim hamile olduğuma. Hamileymisim meger
Ins devamı gelmezPoff kizlar bugece sabah olmaz bana. Bugun gunduz bide aksam sadece akintimda pembelik vardi.eger olmazsam yarin sabah hemen test alicam. Zaman gecmiooo. Agrimda var biraz.
Eşinle araniz Soğuksu halen zeynepimama diğer iki gebeliğimdw aşırııı aşşıırı olmuştu. Şuan hiç yok ama bu defada aşırı idrar sıkışıklığı var. Bakalım hayrlısı. Moralim bozuk bu yuzden harbiimmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?