- 23 Eylül 2013
- 171
- 122
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #136.821
ayy ole mi diosun canmm.. İnşllhh bunun belirtileri de bole olsun yaaDeğişir benim Sonuncusu nda zeynepim test yapmasam anlamazdim
hiç Bi belirti yoktu hemde ilk 3 ay
malesef yasakımm.. Kalbim çok kırık. Bn onun yatağına gitmediğim için (ilk defa) oda çok uzattı. Normalde hiç bukadar kus kalmazdık. Halen ayrı uyuyoruz.Eşinle araniz Soğuksu halen zeynepim
ayy ole mi diosun canmm.. İnşllhh bunun belirtileri de bole olsun yaa
Yeni geldiniz amaBiz gimse degilmiyiz
Inatcimi gelip konusmaz mimalesef yasakımm.. Kalbim çok kırık. Bn onun yatağına gitmediğim için (ilk defa) oda çok uzattı. Normalde hiç bukadar kus kalmazdık. Halen ayrı uyuyoruz.
bekleyip gorelim mademm. Daha 10 gun faln var.Valla zeynepim
okadar kizda duydum bi çok. Belirti ama regl goren
ben o yüzden belirtiye inanmiyom
herkes ve vücut farklien önemlisi regl gecikmesi bence
Bozma moralini kuzummm Allahtan hayırlısıama diğer iki gebeliğimdw aşırııı aşşıırı olmuştu. Şuan hiç yok ama bu defada aşırı idrar sıkışıklığı var. Bakalım hayrlısı. Moralim bozuk bu yuzden harbiimmm.
hayır hiç dayanamaz. En fazla bi gundu kuskunluğumz. Ama bn onunla uyumadığım için çok bozuldu galiba. İlk defa bu kadar kus kaldıkOfff
Inatcimi gelip konusmaz mi
Daha varmış ins olur eşinde aklını başına alır Bu vesileylebekleyip gorelim mademm. Daha 10 gun faln var.
amin tatlım aminn.Bozma moralini kuzummm Allahtan hayırlısı
Hoş geldiiinnnnGeldim
Zeynepim ayrı yatmasan keşke hani kırgın olacaksan yine olhayır hiç dayanamaz. En fazla bi gundu kuskunluğumz. Ama bn onunla uyumadığım için çok bozuldu galiba. İlk defa bu kadar kus kaldık
zaten ençok buyuzden istiyorum. Anneside surekli laf sokuyor bebek yok diye. Zaten sinir oluyorum ona buda cabası...D
Daha varmış ins olur eşinde aklını başına alır Bu vesileyle
Allam daha 1 yıllık evlisinizzaten ençok buyuzden istiyorum. Anneside surekli laf sokuyor bebek yok diye. Zaten sinir oluyorum ona buda cabası...
o kadarr sinirliydim ki yasakım değil yatağına gitmek evden kaçıp gitmeyi istedim bian. Deliler gibi beni sevdiğini soylerken bir zamanlar, şimdide hayatımdaki en onmli kişi annem kardeşlerim diyo yuzume. Çıldırdım resmn. Bn neyim kii. Kimim onun için bn. Butun hayatımın yonunu onun için değiştrdim ama meğer değmezmiş.Zeynepim ayrı yatmasan keşke hani kırgın olacaksan yine ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?