- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #136.841
hiç sorma. Bide etrafa anlayışlı , masum rolleri oynar.. Benm duşuğumden bi hafta sonra bebek yok diye laf çaktı. Zaten içim kanıyordu onun lafları tam çıldrttı bni.Allam daha 1 yıllık evlisiniz
Hemen çocuk diye baskı yapıyorlar laf vuruyolar
Birden ağzından çıkmiş gibi bence sinirliykeno kadarr sinirliydim ki yasakım değil yatağına gitmek evden kaçıp gitmeyi istedim bian. Deliler gibi beni sevdiğini soylerken bir zamanlar, şimdide hayatımdaki en onmli kişi annem kardeşlerim diyo yuzume. Çıldırdım resmn. Bn neyim kii. Kimim onun için bn. Butun hayatımın yonunu onun için değiştrdim ama meğer değmezmiş.
Rabbim ins daha fazla fırsat vermesinhiç sorma. Bide etrafa anlayışlı , masum rolleri oynar.. Benm duşuğumden bi hafta sonra bebek yok diye laf çaktı. Zaten içim kanıyordu onun lafları tam çıldrttı bni.
Sevmim seni git basimdan
Gerçekten miiiCok ozledim senipps:
aslında bana karşıki sevgisibden zerre şupem yok. Bşrbirimizi çok seviyoruz. 5 yıl flort ettik. Bbnnm hayatıma giren ilk erkek. Ama evlenince tam bi ana kuzusu olduğunu gordum. Anası çişe gitme dese gitmez o derece, 28 yaşındaBirden ağzından çıkmiş gibi bence sinirliyken
Gerçek dediysede niye evlendin niye sorarlar adama
Otursa ydi baba evinde
Yaşı kaç
Bu erkekler nedense evlenince ana kuzusu oluyoaslında bana karşıki sevgisibden zerre şupem yok. Bşrbirimizi çok seviyoruz. 5 yıl flort ettik. Bbnnm hayatıma giren ilk erkek. Ama evlenince tam bi ana kuzusu olduğunu gordum. Anası çişe gitme dese gitmez o derece, 28 yaşında
amiinn cannmRabbim ins daha fazla fırsat vermesin
Zaten anlamadigim erkekler evlenince ailesine düşkünlüğü birden daha çok artiyoaslında bana karşıki sevgisibden zerre şupem yok. Bşrbirimizi çok seviyoruz. 5 yıl flort ettik. Bbnnm hayatıma giren ilk erkek. Ama evlenince tam bi ana kuzusu olduğunu gordum. Anası çişe gitme dese gitmez o derece, 28 yaşında
Allaha emanet ol yasakimKuş cincime bedduan tuttu gidiyom Sarcim çok az kalmis
Bah işte sanki ben çıkardım
Kim dedi sana çıkış al diye
Yöneticilik te gitti elden
ayynneen harbim yaa.. Bu kadar meraklıysa anasına omur boyu oturaydılar analarıyla. Bizi niye surunduruyolarBu erkekler nedense evlenince ana kuzusu oluyo
Kuş cincime bedduan tuttu gidiyom Sarcim çok az kalmis
Hiç sormaaaaayynneen harbim yaa.. Bu kadar meraklıysa anasına omur boyu oturaydılar analarıyla. Bizi niye surunduruyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?