- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #136.861
valla bileydim bu halini hep sevgili kalırdım. O zamn daha guzeldi herşeyZaten anlamadigim erkekler evlenince ailesine düşkünlüğü birden daha çok artiyo
Küçükde degilmis
Sandimki senle yasit
Ne çıkışı anlamadimGercek
Banada kiziy
Çıkış aldı suçlu olduk
aynen aynenn.. Zorla nefret ettiriyo anasından haa. Sevmiyosam suçlusu oğlu valla...Hiç sormaaaabenmkinde de var maalesef ağzını burnunu kirasim geliyo. Beni bazen anasına düşman gibi görüyo ne desem karşı çıkıyo fitil oluyorum
Hepiniz çıkın. Yeni grub kurcambananeee
Kis cincime bedduan tuttu gidiyom Sarcim çok az kalmis
Ay evet o öyle yaptıkça kinleniyorum bendeaynen aynenn.. Zorla nefret ettiriyo anasından haa. Sevmiyosam suçlusu oğlu valla...
Yaw whatsap grubu varya cimcime çıkış aldı konuşmaları silmek için. Kendisi yönetici ydiNe çıkışı anlamadim
Al biziGeri alcam hepinizi
HahahahYaw whatsap grubu varya cimcime çıkış aldı konuşmaları silmek için. Kendisi yönetici ydi
Çıkınca habibtem nası olduysa otomatikmen yönetici oldu
Cimcime şu an gruba giremiyo
Habibtem ortada yok
O eklemesi lazım
Melekimle bize kiziy
Ayni bende bu herif yüzünden ailesine diş biliyomAy evet o öyle yaptıkça kinleniyorum bende
Yaw melekimde öyle demiş kızmışHahahahanladim simdi ama konuşmaları silmek için çıkmasına gerek yok ki. Konuşmayı sil seçeneği var,geçmiş siliniyo
Insan sinir oluyo ama dimi yasakimAyni bende bu herif yüzünden ailesine diş biliyom
HahahahYaw melekimde öyle demiş kızmış
Şimdi suç bizim.oldu harbicanim
Yaw whatsap grubu varya cimcime çıkış aldı konuşmaları silmek için. Kendisi yönetici ydi
Çıkınca habibtem nası olduysa otomatikmen yönetici oldu
Cimcime şu an gruba giremiyo
Habibtem ortada yok
O eklemesi lazım
Melekimle bize kiziy
Yalan söylüyo dalga geçiyor benimle uzulduk melekim aglio diomapislik guzel mo diolar bide vicdansizlar :'(((((
Ole harbicanimInsan sinir oluyo ama dimi yasakim
Erkekler ne yazık ki bu dengeyi kuramıyor. Bizi onlara,onları bize düşman ediyorlarOle harbicanim
Valla bu herif yüzünden kirletin iyce böle yapmasa belkim iyi olurdum onlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?