- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #137.721
Iyi geceler hancekim hos geldinnniyi geceler kızlar
O niyeeeesimdi erifineee iyiceee acidim
Hosbuldum canimmm nasilsin?Iyi geceler hancekim hos geldinnn
Iyiyim tatlim sen nasilsinKonu disindayim ama fazla hassas davranmissin melekim ska
Hosbuldum canimmm nasilsin?
Hayırdır canim kim hastaydıAcilden geldik,temizlik yaptim yarin yemege misafirim var
Telden zor oluyo cidden yaaTelden giriyom ne zormuş yazdigimi almış nereye koymuş bide hepsinide almamış nereye gitti yazım
BeeenHayırdır canim kim hastaydı
Aaa çok geçmiş olsun hancekim neyin var
Cook zooormuus havada felaket burda netde yavaşTelden zor oluyo cidden yaa
Kulağın neden şişti,neyin varmış doktor ne dedi tatlim?Cok tesekkur ederim harbimm canimmm,kulagim sistide ona gittik
Beze kuzum içeri saçaklanma yapıyo 4 sene öncede ameliyat olmuştum 2 kulağımdanda dengemi sağlayamıyordum düz çizgide yürüyemiyordum ameliyat oldum düzeldi ama şimdi şişti sadece ama şiddetli bir ağrı var.Dr istersen hemen yarayım dedi bende yok hazır değilim krem yazarsanız dedim antibiyotikde alman lazım dedi ben sadece kremi aldım geldim,evi temizledim kremi sürdüm falan sanki ağrı boğazıma doğru yayıldı kalbim orda atıyo sankiKulağın neden şişti,neyin varmış doktor ne dedi tatlim?
Ah canim yaa çok çoook geçmiş olsun. Neremiz agrisa canimiz orda oluyo isteBeze kuzum içeri saçaklanma yapıyo 4 sene öncede ameliyat olmuştum 2 kulağımdanda dengemi sağlayamıyordum düz çizgide yürüyemiyordum ameliyat oldum düzeldi ama şimdi şişti sadece ama şiddetli bir ağrı var.Dr istersen hemen yarayım dedi bende yok hazır değilim krem yazarsanız dedim antibiyotikde alman lazım dedi ben sadece kremi aldım geldim,evi temizledim kremi sürdüm falan sanki ağrı boğazıma doğru yayıldı kalbim orda atıyo sanki
Saat 12 oldu tatlim hastaymissin zaten git yatAyy ne zor telefondan yazamamak sinirlerim oynadı bide eşim aşağı bakıyorsun ondanda ağrı olur pcyi aç dedi
Kesinlikle canım ya kalbim yukarda ve sağımda atıyoAh canim yaa çok çoook geçmiş olsun. Neremiz agrisa canimiz orda oluyo iste
Saat 12 oldu tatlim hastaymissin zaten git yat
Oo çok geçmiş olsun habibtemBeze kuzum içeri saçaklanma yapıyo 4 sene öncede ameliyat olmuştum 2 kulağımdanda dengemi sağlayamıyordum düz çizgide yürüyemiyordum ameliyat oldum düzeldi ama şimdi şişti sadece ama şiddetli bir ağrı var.Dr istersen hemen yarayım dedi bende yok hazır değilim krem yazarsanız dedim antibiyotikde alman lazım dedi ben sadece kremi aldım geldim,evi temizledim kremi sürdüm falan sanki ağrı boğazıma doğru yayıldı kalbim orda atıyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?