- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #137.741
Ah canım yaaKesinlikle canım ya kalbim yukarda ve sağımda atıyo
Uyuyamıyorumki ağrıdan eşimde kafan dağılsın takıl kkda biraz dedi oda maç izliyo
Bizde hava çok fena habibtem ondan ama sizde neden bozuk bilmiyoomgece bu nete noluyo
Yat ama pc isiki ne yorar seniAyy ne zor telefondan yazamamak sinirlerim oynadı bide eşim aşağı bakıyorsun ondanda ağrı olur pcyi aç dedi
Nereye harbiimmm yarın iş varmı?Ben çıkıyorm kizlar. Öptümmmm
Hiç bilmiyom telden bole Habibtem dusuyoBizde hava çok fena habibtem ondan ama sizde neden bozuk bilmiyoom
Yat ama pc isiki ne yorar seni
Yasakımmm, harbimmm,habibtemmm..ayy allahım sana,şukur. Aşkımla hayatımın tek anlamı kocamla barıştık. Rabbimm sen bizi birbirimizden ayırma.. Ayy ne gece geçmek,biliyodu ne gunduz.. O kadar mutluyum ki. Sanki yıllar olmuş onu gormeyeli. O kadar ozlemişimki. Opmeye doyamadım valla.. Aşşkıımm kocaamm. Guzel bi gul alıp geldi ozrunu diledi. O kadar ozlemişimki onu hemn boynuna sarıldım.. Kokusuna hasret kalmıştımm..
Olmaz miNereye harbiimmm yarın iş varmı?
Ahhh canimmm ne güzel bi haber buuu,çok sevindimmmYasakımmm, harbimmm,habibtemmm..ayy allahım sana,şukur. Aşkımla hayatımın tek anlamı kocamla barıştık. Rabbimm sen bizi birbirimizden ayırma.. Ayy ne gece geçmek,biliyodu ne gunduz.. O kadar mutluyum ki. Sanki yıllar olmuş onu gormeyeli. O kadar ozlemişimki. Opmeye doyamadım valla.. Aşşkıımm kocaamm. Guzel bi gul alıp geldi ozrunu diledi. O kadar ozlemişimki onu hemn boynuna sarıldım.. Kokusuna hasret kalmıştımm..
Noldu cimcimemBerbat geçiyo bugünler ya
Firuzeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?