- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #137.841
Amin zeynepim.hosgeldin tamda lafını etmistikTeşekkur ederim yasakımm cimcimemm harbimm habivtemmm.. Rabbim bi daha yaşatmasın.. O kotu gunleride sizin desteğinizle atlattım. Sizleri çoooookkk sewiyorummm
Hoş geldin zeynooooTeşekkur ederim yasakımm cimcimemm harbimm habivtemmm.. Rabbim bi daha yaşatmasın.. O kotu gunleride sizin desteğinizle atlattım. Sizleri çoooookkk sewiyorummm
Haso muAaa buldum yaw favorim hasan çok efendi bi adam öbür dönemde de hep sakindi
Haso
Haso
hoşbuldum cancağzımmm.. İyice bağımlılık yaptınız bana haaa.. Vallahi ozluyorumAmin zeynepim.hosgeldin tamda lafını etmistik
Tam zamaninda geldin zeynepcimBirleri benden mi bahsediyoo
Bizde seni özledik bak dilimizden dusmuyosunhoşbuldum cancağzımmm.. İyice bağımlılık yaptınız bana haaa.. Vallahi ozluyorum
Ama iii harbicanim hiç kavgası olmadıHaso mu
hoşbuldummm harbiimmm.. Sizde mi survivor u izlionuzz..Hoş geldin zeynooooaminnn bir daha huzursuzluk olmasin yuvanizda inşallah
AynenInan din demi iyce
Valla bizim gözümüzde seni aradihoşbuldum cancağzımmm.. İyice bağımlılık yaptınız bana haaa.. Vallahi ozluyorum
ciddi misinnBizde seni özledik bak dilimizden dusmuyosun
Evettttt,favorin kim zeynepphoşbuldummm harbiimmm.. Sizde mi survivor u izlionuzz..
hissettim hemnden geldim işteValla bizim gözümüzde seni aradi
Aynen canim herşey karşılıklıciddi misinngeçmiş sayfalara bakmafım ama demekki hisler karşılıklıymş..
Iyi ettin tatlimmhissettim hemnden geldim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?