- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #137.861
valla unlulerin hepsinden yanayım da kişisel olaraktan merve aydını tutuyorum.. Ssiz pekiiEvettttt,favorin kim zeynepp
ayy kuzum biliosun ben uykucuyum. Saat 1 de anca uyandım vallaIyi ettin tatlimmsabahtan beri nerdeydin bakim sen
Ben merveyi sevmiyorum yavalla unlulerin hepsinden yanayım da kişisel olaraktan merve aydını tutuyorum.. Ssiz pekii
Anladim canimayy kuzum biliosun ben uykucuyum. Saat 1 de anca uyandım vallaevi temizle toparla yemekti derken anca vakit buluyom..
aaa niyee. Çok duzgun bi kız. Çok da guçluBen merveyi sevmiyorum yaşimdilik favorim yok benm
Çok havalı yaa,kendini beğenmişaaa niyee. Çok duzgun bi kız. Çok da guçlu
Bakıyorum da keyfn yerinde maşallahhee hee
ayy hiç sormaBakıyorum da keyfn yerinde maşallah
Huhhh huuuuayy hiç sormagulmeyi ozledim yaa.. Çoook ozlemişim kocamı. Tam bi haftaydı konuşmuyoduk. Çıldırdım evin içinde dun gonlumu aldı yaa bulutların ustundeyin.. E bide guzelde bi gece geçirdik işte anlarsın
ilk defa bole oldu işte.. Bu arada bnm yumurtlamayı da kaçırdık sanırım.. Buayda boş geçti tahminimce.. Bi sonraki aya allh buyuk inşlşhHuhhh huuuuaman iyi olunda canimm. 1 haftada çok uzun cidden iyi dayandin
Hayırlısı tatlım. Önümüzdeki ay Iyı degerlendirirsiniz tutar inşallahilk defa bole oldu işte.. Bu arada bnm yumurtlamayı da kaçırdık sanırım.. Buayda boş geçti tahminimce.. Bi sonraki aya allh buyuk inşlşh
inşllh canmm.. Sen başlamadın çalşmalara demi.Hayırlısı tatlım. Önümüzdeki ay Iyı degerlendirirsiniz tutar inşallah
Yok canim. Cuma günü doktoruma gidicem bakalim ne diycekinşllh canmm.. Sen başlamadın çalşmalara demi.
hayrlısı o zamn cnmmYok canim. Cuma günü doktoruma gidicem bakalim ne diycek
Aminnnhayrlısı o zamn cnmm
yanmdaa. O bilg.dan maç izlio. Bnde survivorAminnneşin nerde,yok mu evde
Hahahyanmdaa. O bilg.dan maç izlio. Bnde survivor
zaten bilg. Duşmuyo ellerinden. Bnmki de ya okey oynay ya pokerHahahbenm esimde bilgisayar da oyun oynuyo bende bi survivor bi kiraz mevsimine bakiyorum
Benmkide okey oynuyo çat çat taş sesinden nefret ettim artikzaten bilg. Duşmuyo ellerinden. Bnmki de ya okey oynay ya poker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?