- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #138.121
Hancekimm nasıl hatırlamam canım çok şükür iyiyim sen nasılsın ?? büyüdü canm evet Sen neler yapıyosun nasıl gidiyor ??Hoş geldin kutuklupenseemm:)))Nasılsın?Benim adımı saymamışsınhatırlayamadın demek
Allaha şükür kucağına almışsın koccamanda olmuş maşallah Mete oğlan
Kısçem gelirim tabi artık burdayım inşallah Evet yeni yeni kızçeler var tanışır kaynaşırız Oğluşun nasıl annelik nasıl gidiyor kuzumAy geldi işte kutukutupensem
Masallah kuzuyakiscem
O saydıkların arasında bi ben bi hicran var. .saymadigin kızlarımız var saolsun bizi hiç bırakmayan
Bide yeni kızlarımız var tanımadığın
Gelirsin demi artikin
Unuturmuyum melekim seni o an daha birçok isim saymadığım kızçe geçti tabi aklımdan lafın gelişi deyiverdim Nasılsın kızçem saolasın Rabbim isteyen herkese nasip etsin özledim sizleri yaaahoş geldin tatlım
beni unutmuşsungüle güle büyüt oğlunu
Merhaba hoş geldinnKısçem gelirim tabi artık burdayım inşallah Evet yeni yeni kızçeler var tanışır kaynaşırız Oğluşun nasıl annelik nasıl gidiyor kuzum
Hoşbulduk harbi kızçe nasılsın nerden yazıyosun ben kırşehirden yazıyorum bir oğlum var 13 aylık bu topikte az yazmadım onun gelmesini beklerken yaş kaç canımMerhaba hoş geldinn
iyiyim teşekkür ederim. Mersinden yaziyorum ben.maşallah Allah bagislasin canim.sen nasılsın canimHoşbulduk harbi kızçe nasılsın nerden yazıyosun ben kırşehirden yazıyorum bir oğlum var 13 aylık bu topikte az yazmadım onun gelmesini beklerken yaş kaç canım
Saol canım bende iyiyim teşekkür ederim Rabbim sanada nasip etsin inşallahiyiyim teşekkür ederim. Mersinden yaziyorum ben.maşallah Allah bagislasin canim.sen nasılsın canim
bılmem adet olunca anlayacagım durumuIşler kesatsende ne var ne yok?
Surrender nerdesin kıs epeydir ugramadi n
Aminn ınşallah canimmSaol canım bende iyiyim teşekkür ederim Rabbim sanada nasip etsin inşallah
bende iyiyim hancekimİyiyim çok şükür meleğim sen nasılsın?Gel bi öpiim
arbimmelekkimmmmmmiyiyimmm sen nasılsın kuzummm
Koca Arabistan halkına yapsa yine gelirdi Habi btem ama yokne yemekmiş arkıdişş hala gelemedinnn
iyiyim kıscemUnuturmuyum melekim seni o an daha birçok isim saymadığım kızçe geçti tabi aklımdan lafın gelişi deyiverdim Nasılsın kızçem saolasın Rabbim isteyen herkese nasip etsin özledim sizleri yaaa
Ben pasta ta oy verdim olmamış demekkiyöresel yemekleryarışması varmış sütlü tatlılar olsaydı katılacaktım
Yeni verdim bende dahane tesadüfbende fırında yemek yaptım bugün
sütlü tatlı yapacadım olsaydıBen pasta ta oy verdim olmamış demekki
Sana çabuk verdiler populerligi çoğu kizda yok halenBenimde istettiriyor hem uykusuz ve yorgunken ben aahh habibtemm aaah
Çok şükür habibtemm ya bir lokmayı bile çiğneyemiyordum düşün ama çok şükür geçti,ama operasyon şart
Amin habibtemm Allah razı olsun.Bende en bitmeyecek şeydir misafir gelemeyenide gidip evinden alırız o derece yani
Unutmamıştır tabikide benide ansaydı keşkem
Nasıl olmuşumki bak hiç haberim yok habibtemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?