- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #138.141
Sen dursütlü tatlı yapacadım olsaydı
ya evet icran tekrar girmeliSen durbelki ıcranim tekrar girerdi pro olmadı daha cunku
sorması ayıp değilseDaha yenecek toplanacak
Ayyy ole bence çok tencere yaktimbi saat önce cezveye su koydumkaynasın diye aradan bir saat geçti aklım başıma geldi mutfağa gittim bi baktım cezve yanmış su buhar olmuş
Patlıcan sandalisorması ayıp değilsene yemeki yaptın fırında
Hak yendi niye vermediler anlamadım proluguya evet icran tekrar girmelikızarana kadar pes etmek yohh
Allahtan yatıp uyumadımAyyy ole bence çok tencere yaktim
vaavvPatlıcan sandali
Adı gibi afilli bi yimek
ya bencedeHak yendi niye vermediler anlamadım prolugu
Nasıl yaniiiarbimiyiyim çok şükür
az önce evi yakıyomuşum
Aynen yaaKoca Arabistan halkına yapsa yine gelirdi Habi btem ama yok
Ayyy inanmiyorum melekimmm Allah korusun ya ocak sonseydi gaz dolsaydi evbi saat önce cezveye su koydumkaynasın diye aradan bir saat geçti aklım başıma geldi mutfağa gittim bi baktım cezve yanmış su buhar olmuş
Ziyaretcilerin kafasına vurur,saçından sürüklersen gelirler mı hiç melekim5 ziyaretçiyaww ziyarete ne gerek var gelin üye olun yada üyeliğinizle girin
cezveye su koydum bi saat sonra aklıma geldi bi baktım su buhar olmuş cezve yanmış az daha gitmeyeydim evi yakardım Allah korusunNasıl yaniii
Ayyy canim büyük bişey atlatmissin çok geçmiş olsuncezveye su koydum bi saat sonra aklıma geldi bi baktım su buhar olmuş cezve yanmış az daha gitmeyeydim evi yakardım Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?