- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #138.741
19 aylik suancanım kızın kaç aylık
nasilsin habibtemmmmmHoşbulduk habibtem
Çok şükür canım oğluşu uyuttum geldim sen nasılsınnasilsin habibtemmmmm
bende iyiyimm hazirlik yapiyorummm turkiyeye gidecegimmm isteeeÇok şükür canım oğluşu uyuttum geldim sen nasılsın
Mşallah Subhan'Allah canım rabbim hayırlı salih evlat olmayı nasip etsin, olmayan isteyen herkese de rabbim verir inşallah19 aylik suan
Yalnız değildin kızçem burdayız ama benim telden zor oluyor yetişemiyorum yaaabeni yalniz biraktilarrrrr
Sen almanyadamıydın canım türkiye de nereye geleceksin neden üzgünsünbende iyiyimm hazirlik yapiyorummm turkiyeye gidecegimmm isteee
sagol habibtemmm allah cocugunu sana bagislasinnn hayirlisiya dogurursun karnindaki minisi isteyen herkese de nasip eder insallah rabbimMşallah Subhan'Allah canım rabbim hayırlı salih evlat olmayı nasip etsin, olmayan isteyen herkese de rabbim verir inşallah
yok habibtemmm collerdeyimmmmm ben arabistanmdayimmmmm cok rahatim burdaaa kaynana ile ayni apartmanda oturuorummm istemiyoryum orda kalmayiiiii alismadigim bir ortammmm v skici burasi en azindan esimin yanindayimmmmSen almanyadamıydın canım türkiye de nereye geleceksin neden üzgünsün
Aaa kuzum sen hamile misinnnnMşallah Subhan'Allah canım rabbim hayırlı salih evlat olmayı nasip etsin, olmayan isteyen herkese de rabbim verir inşallah
hayir canim tesseturlu degilimmmm...burda zorunlu oldugum icin giyiniyorumm bunuHabibtem sen normalde.tesettürlü muydun? Orda mecbur die mı sokakta çarşaf giyiyosun?
evet habibtemmmm nuarin hamileeeee hizli cikti masalllahAaa kuzum sen hamile misinnnn
doğrusun canım ne kadar kalacaksın tek çocukmu vardı senin bide yaş kaçyok habibtemmm collerdeyimmmmm ben arabistanmdayimmmmm cok rahatim burdaaa kaynana ile ayni apartmanda oturuorummm istemiyoryum orda kalmayiiiii alismadigim bir ortammmm v skici burasi en azindan esimin yanindayimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?