Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

sağol cnm ya maddı manevı çöküşlerdeyım.çok zor bide kürtaj oldum onun da psıkolojısı war
canim benimmmm ya guclu ol melegin seni cennette bekliyor olacakkk bizlerde cok dusuk oldu..allah hayilrlisini en kisa zamanda verecekkk allahtan umut kesilmezzz sen yeterki allaha dua et canim yaaa

ya doktor neden kürtaj yaptı bana hadı adet yoluyla atabılırdım
canimmmm ben hic kurtaj olmadimmmm neden oldguunu bilmiyorummm icini iyi temizlemek icin yapmistir buyuk ihtimal icerde birsey kalmasin sana zarar vermesin diyeee bazilari adetle atamiyor canimmmm allahtan hayirlisini dile canimmm

canimmmm ben hic kurtaj olmadimmmm neden oldguunu bilmiyorummm icini iyi temizlemek icin yapmistir buyuk ihtimal icerde birsey kalmasin sana zarar vermesin diyeee bazilari adetle atamiyor canimmmm allahtan hayirlisini dile canimmm
ya ateşim çıkmıştı.doktor vajınaya hap tıktı ateşler çinde kan pıhtısı düşürdüm.sonra bı kısmını düşüremeyınce doktor temızledı..pısmanım belkı kendılığınden adet olarak atabılırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…