- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #138.901
cnm benm yaRabbim "ol" dedikten sonra olmayacak şey var mi tatlim? Üzme kendini diycem biliyorum cok zor bende 20 gün önce düşük yaptim
Bende iyiyimm,cumartesi günü ıstanbula gidiyorumSavul kuzucukum iyiyim sen nassin
sağol cnm ya maddı manevı çöküşlerdeyım.çok zorsweettt basin sagolsunn canimmmm allah en hayirlisini versin kimsenin kucagini bos birakmasinnnn insalllah olur allahin izniyle
Yok canm benmki 4 haftalıkti çok küçüktü daha. 13 şubatta öğrendim ertesi günü yani 14 şubatta düşük yaptımcnm benm yakürtaj oldun mu sen
aminnnncanimmm skkin durduk yere agliyorummmm yaaaa....allah kimseye cekemecegi aci vermesin
benmkı de 5 haftalıktı ama doktor kürtaj yaptıYok canm benmki 4 haftalıkti çok küçüktü daha. 13 şubatta öğrendim ertesi günü yani 14 şubatta düşük yaptım2.5 yıllık evliyim ilk defA hamile kaldim o da düştü
canim benimmmm ya guclu ol melegin seni cennette bekliyor olacakkk bizlerde cok dusuk oldu..allah hayilrlisini en kisa zamanda verecekkk allahtan umut kesilmezzz sen yeterki allaha dua et canim yaaasağol cnm ya maddı manevı çöküşlerdeyım.çok zorbide kürtaj oldum onun da psıkolojısı war
ya doktor neden kürtaj yaptı bana hadı adet yoluyla atabılırdıminternetimde sorun var kizlarrrr
amin..inşllah allah hepimize werirsweettt basin sagolsunn canimmmm allah en hayirlisini versin kimsenin kucagini bos birakmasinnnn insalllah olur allahin izniyle
canimmmm ben hic kurtaj olmadimmmm neden oldguunu bilmiyorummm icini iyi temizlemek icin yapmistir buyuk ihtimal icerde birsey kalmasin sana zarar vermesin diyeee bazilari adetle atamiyor canimmmm allahtan hayirlisini dile canimmmya doktor neden kürtaj yaptı bana hadı adet yoluyla atabılırdım
ya ateşim çıkmıştı.doktor vajınaya hap tıktı ateşler çinde kan pıhtısı düşürdüm.sonra bı kısmını düşüremeyınce doktor temızledı..pısmanım belkı kendılığınden adet olarak atabılırdımcanimmmm ben hic kurtaj olmadimmmm neden oldguunu bilmiyorummm icini iyi temizlemek icin yapmistir buyuk ihtimal icerde birsey kalmasin sana zarar vermesin diyeee bazilari adetle atamiyor canimmmm allahtan hayirlisini dile canimmm
neden skkn.bende düşürdüm bebeğimiofff canim cok skkkinnnnnn
Belki parça kalmıştır kendisi dusmediyse. Benim kanamam çok oldubenmkı de 5 haftalıktı ama doktor kürtaj yaptı
Neden tatlim neyin varofff canim cok skkkinnnnnn
kanama hıç olmadı bende kahverengı leke geldıBelki parça kalmıştır kendisi dusmediyse. Benim kanamam çok oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?