- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #138.941
Insallah kuzumm Allahtan hayırlısıbakalim hayirlisi ne olacakdoktorum da oyle dedi catladigi icin gorunmuyor olabilir insallah oyledir dedi
13 saatlık yola gtmıcektım salagım ben salakkkkkkkkkkkkkkkkkkooooo ne diyorsun sen simdiiii oldumuuuuuu o zaman her anne katildirrr bilmeden istemeden yavrisunu dusuren katil mi oluyorrr yapma gozunu seveyimmmm
Yapma tatlim Allah verdi Allah aldı. Vardır bir sebebi. Bunlar hep bizim imtihanimiz...kızlar katilim ben(((((
Allah mekanını cennet etsin inşallah bitanemara ara gelirler bana oylee aklima annem gelirrr...zaman gectikce acisi daaha cok oluyorrr...acaba kizimi gorse ne yapardii...hani guveniote birakacagimm bir annem yok kizimi cocuklari da cok severdi yaaa15 nisan da 3. yilini dolduracaak onsuz gecen 3 yil
Cok iyi olur arbimmmBu ara pek iyi değildim ya eşim git 3-5 gün kafa dagit dedi. Ailem orda ya,yanlarina gidicem
saolll canimmm bugun biraz duygusalimmm sktiysam sizi ozur dilerimAllah mekanını cennet etsin inşallah bitanem
Rabbim.sabır versin habibtemara ara gelirler bana oylee aklima annem gelirrr...zaman gectikce acisi daaha cok oluyorrr...acaba kizimi gorse ne yapardii...hani guveniote birakacagimm bir annem yok kizimi cocuklari da cok severdi yaaa15 nisan da 3. yilini dolduracaak onsuz gecen 3 yil
Bana Iyı gelicek icranim çok bunaldimCok iyi olur arbimmm
Ne kusuru bebeğim,hep gülecek değiliz yasaolll canimmm bugun biraz duygusalimmm sktiysam sizi ozur dilerim
sevindimmm adinaa arbimmmm insallah hayirlisiylaa gider gelirsin bende ailemi ozledmmmmm pazar gunu yanarindayim bendeYapma tatlim Allah verdi Allah aldı. Vardır bir sebebi. Bunlar hep bizim imtihanimiz...
ama uzun yola gttım .gtmeseydımYapma tatlim Allah verdi Allah aldı. Vardır bir sebebi. Bunlar hep bizim imtihanimiz...
Sağol kuzumm. Sende sağ salim gider donersin evine inşallahsevindimmm adinaa arbimmmm insallah hayirlisiylaa gider gelirsin bende ailemi ozledmmmmm pazar gunu yanarindayim bende
gitsende gitmesendeee olacaksa olur olmayacaksaa kalirdi tatlimmmmm bu allahin isi senin benim isimiz degillll millet agaca cikiyorr dusuyor karnindaki bebek hala yasiuorrr yani hersey allahtan duani eksik etmeeee sen bu kadar da kendini uzmeee lutfenama uzun yola gttım .gtmeseydım
Nerden bilecektin ki bitanemama uzun yola gttım .gtmeseydım
Iyi gelmez mi hic bitanem yaaBana Iyı gelicek icranim çok bunaldim
kendmıı afetmıcem belkı ıntıhar da edebılırımgitsende gitmesendeee olacaksa olur olmayacaksaa kalirdi tatlimmmmm bu allahin isi senin benim isimiz degillll millet agaca cikiyorr dusuyor karnindaki bebek hala yasiuorrr yani hersey allahtan duani eksik etmeeee sen bu kadar da kendini uzmeee lutfen
gtmeseydım bebegm düşmezdı kesın katilim benNerden bilecektin ki bitanem
Insallah hicranim inşallah Rabbim kimseyi sinamasin böyle bi aciyla hala atlatamadimIyi gelmez mi hic bitanem yaaibs yeni saglikli bi yawrun geldiginde unutulucak bu acilar gunesli gunler bekliyor seni
Canim saglikli bi gebelik olsaydı yol gitsende düşmezdi kendini suclama ne olurama uzun yola gttım .gtmeseydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?