- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #138.921
canimmmm insallah olacakkkk kendini uzmeeee...haklisin kolay degillll ama olduguna da sukret kacinci denemen tup bebekteneden skkn.bende düşürdüm bebeğimi
1.ci ilk ti düşük olducanimmmm insallah olacakkkk kendini uzmeeee...haklisin kolay degillll ama olduguna da sukret kacinci denemen tup bebekte
kanama olmadigi icin sana kurtaj yapmis canimmmmkanama hıç olmadı bende kahverengı leke geldı
Benim önce kahve lekelenmelerim başladı 1-2 saat sonra şiddetli sancim oldu,sirtimdan terler aktı o derece sanclandim. Sonra yoğun bi kanamam oldu. Düştü ışte. Senin kanamayla düşmemiş ondan kurtaj yapılmış tatlimkanama hıç olmadı bende kahverengı leke geldı
dusuklerin sebebini arastirilmali canim benimmm dojktorun bunu dusunemedimi hamillik olunca asprin kani sulandiri hap vermdimi sana1.ci ilk ti düşük oldu
Ayirdir arbimBende iyiyimm,cumartesi günü ıstanbula gidiyorum
keske kürtaj olmasydıBenim önce kahve lekelenmelerim başladı 1-2 saat sonra şiddetli sancim oldu,sirtimdan terler aktı o derece sanclandim. Sonra yoğun bi kanamam oldu. Düştü ışte. Senin kanamayla düşmemiş ondan kurtaj yapılmış tatlim
doktora gittimmm canimmm 2 yumurtamvardiii buyumek uzere simdi ikisi de yok acaba catladimi onu da bilmiyorumNeden tatlim neyin var
hayr cnmdusuklerin sebebini arastirilmali canim benimmm dojktorun bunu dusunemedimi hamillik olunca asprin kani sulandiri hap vermdimi sana
niye kendini harap ediyorusnnn canim yaaaaaa...istersen tum gun yat allah kismet etmediyseeee olmazzz hayirlisini dile allahtan canim benimm insallah olacakkk simdiden pes etmissin sen allah sabir versin kolay degillll alllah en hayirlisini en kiisa zamanda verecek toparlanman lazim simdikeske kürtaj olmasydı((((((kendımı suçluyorum uzun yola çıktım 13 saatlık ondan düştü belkı bebegım.kendımı afeetmıcemmmmm ((((((((((
Noldu abibtemcanimmm skkin durduk yere agliyorummmm yaaaa....allah kimseye cekemecegi aci vermesin
ama uzun yola gıtmeseydım belkı bebegım yaşıyacaktı..katılım ben katılllllniye kendini harap ediyorusnnn canim yaaaaaa...istersen tum gun yat allah kismet etmediyseeee olmazzz hayirlisini dile allahtan canim benimm insallah olacakkk simdiden pes etmissin sen allah sabir versin kolay degillll alllah en hayirlisini en kiisa zamanda verecek toparlanman lazim simdi
Bu ara pek iyi değildim ya eşim git 3-5 gün kafa dagit dedi. Ailem orda ya,yanlarina gidicemAyirdir arbim
Olacakla ölecege çare var mı tatlim suçlama kendini. Bilsen yapar miydin hicama uzun yola gıtmeseydım belkı bebegım yaşıyacaktı..katılım ben katılllll((((((((((
Catladigi için gorunmuyodur bence. Doktor ne dedi bu konudadoktora gittimmm canimmm 2 yumurtamvardiii buyumek uzere simdi ikisi de yok acaba catladimi onu da bilmiyorum
ara ara gelirler bana oylee aklima annem gelirrr...zaman gectikce acisi daaha cok oluyorrr...acaba kizimi gorse ne yapardii...hani guveniote birakacagimm bir annem yok kizimi cocuklari da cok severdi yaaaNoldu abibtem
bakalim hayirlisi ne olacakCatladigi için gorunmuyodur bence. Doktor ne dedi bu konuda
ooooo ne diyorsun sen simdiiii oldumuuuuuu o zaman her anne katildirrr bilmeden istemeden yavrisunu dusuren katil mi oluyorrr yapma gozunu seveyimmmmkızlar katilim ben(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?