Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kanama hıç olmadı bende kahverengı leke geldı
Benim önce kahve lekelenmelerim başladı 1-2 saat sonra şiddetli sancim oldu,sirtimdan terler aktı o derece sanclandim. Sonra yoğun bi kanamam oldu. Düştü ışte. Senin kanamayla düşmemiş ondan kurtaj yapılmış tatlim

keske kürtaj olmasydı((((((kendımı suçluyorum uzun yola çıktım 13 saatlık ondan düştü belkı bebegım.kendımı afeetmıcemmmmm((((((((((

keske kürtaj olmasydı((((((kendımı suçluyorum uzun yola çıktım 13 saatlık ondan düştü belkı bebegım.kendımı afeetmıcemmmmm((((((((((
niye kendini harap ediyorusnnn canim yaaaaaa...istersen tum gun yat allah kismet etmediyseeee olmazzz hayirlisini dile allahtan canim benimm insallah olacakkk simdiden pes etmissin sen allah sabir versin kolay degillll alllah en hayirlisini en kiisa zamanda verecek toparlanman lazim simdi

ama uzun yola gıtmeseydım belkı bebegım yaşıyacaktı..katılım ben katılllll((((((((((

ara ara gelirler bana oylee aklima annem gelirrr...zaman gectikce acisi daaha cok oluyorrr...acaba kizimi gorse ne yapardii...hani guveniote birakacagimm bir annem yok kizimi cocuklari da cok severdi yaaa 15 nisan da 3. yilini dolduracaak onsuz gecen 3 yil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…