- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #138.961
Evde oturdugun yerde de dusebilirdi. Benmki öyle oldu. Görecek günü yokmuş... melek oldu yavrun,sana sefaat edecek ahirettegtmeseydım bebegm düşmezdı kesın katilim ben
bence cocukca davraniyorsnnnnkendmıı afetmıcem belkı ıntıhar da edebılırım
gerçekten miCanim saglikli bi gebelik olsaydı yol gitsende düşmezdi kendini suclama ne olur
Kolay değil canım ins geçecekInsallah hicranim inşallah Rabbim kimseyi sinamasin böyle bi aciyla hala atlatamadim
Insallah kuzumKolay değil canım ins geçecek
Canim cok gecmis olsn ya cok uzuldum ama boyle dusunme benimde ilkti cok istiyorduk sonra Allah nasip etti cok sevindik iki aylik oldugunda mevlam tekeardan kendi yanina aldi bebegimi cok uzuldum ama Allah ne nasip ederse onu yasiyrz cok sukur mevlam insallah hrpimize anne olmayi nasip eder ..[/QUOTE]C E="sweet-73, post: 39786959, member: 647044"]neden skkn.bende düşürdüm bebeğimi
kanama olmadigi icin sana kurtaj yapmis canimmmm
icinde kalsaydi seni zehirlerdi o yuzden senin hayatni tehlikeye atmammak icin oyle yapmis
Naber firuzemm hoş geldinnBu ne ya herkesler bunalim takilmis bu aksam
aaa bendede nie kibidirim butonlarım yok
Aa bendede yoktu arıyorum bende bi hata var saniyodumbidirim butonlarım yok
Kk dan kaynaklı demekkiaaa bendede nie ki
Cok gecmis olsun sweet. Ins en kisa zamanda yine hamile kalırsın ve bu kez yaw run seni birakmaz insooff allahım off.sen buyuksun..senn katından bı melegı kucagıma gönder en kısa zamanda yarabbımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?