- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #139.201
Sureenderrrr canimsinnnn bak iliskiyee gidigin zaman spermler direkmyumurtaya gitsin diye esin ayaklarindan turuyor silkeliyor seni ben yaomadimmm.ama.yapanlad var oyle.hamile.kalanlar da var kk da bunun topigi bile var
Bende cok guldummmmm ama.yapmadimmmmmm yapanlar varrr dikkatini cekerseee bakahahahah
hadi popyu havaya dıkmeyı bılıyorum da
silkelemeyı ılk defa duydum . yok ben almayayım kendı kendıme dıkerım popoyu gerekırse
ayakları duvara dıkmekle aynı sey sayılırBende cok guldummmmm ama.yapmadimmmmmm yapanlar varrr dikkatini cekerseee bak
Evet canimmm bir kizim var darisi bsinaaaaayakları duvara dıkmekle aynı sey sayılır
ama bu bıraz sarsıcısenın bebık var mı?
bak benım durumda gulmelık bıraz amaEvet canimmm bir kizim var darisi bsinaaaa
bak benım durumda gulmelık bıraz amakız olsun dıye okuduklarımı denıyorum :d ahaha
tabı kı rabbım hayırlısını versın
ama bızım gönlumuzden gecen ılk cocuk kız olsun :=)
bak benım durumda gulmelık bıraz amakız olsun dıye okuduklarımı denıyorum :d ahaha
Canimmm bende ilk.kizim.olsun istedimmm cok sukur de kizim.olduuuuu simdide erkek coigum.olsun istiyirummm.baaklaim.artik.bak benım durumda gulmelık bıraz amakız olsun dıye okuduklarımı denıyorum :d ahaha
allah bagıslasın. istedigın zaman netten arastırma yaptın mı peki? ılıskıden sonra sol tarafa yatmak gerekırmısCanimmm bende ilk.kizim.olsun istedimmm cok sukur de kizim.olduuuuu simdide erkek coigum.olsun istiyirummm.baaklaim.artik.
allah bagıslasın. istedigın zaman netten arastırma yaptın mı peki? ılıskıden sonra sol tarafa yatmak gerekırmıs
Ah beybim seni bu topiklerdede mi görecektik
Akışta gördüm bi dürtim dedim, şimdi de gidiyorum
Aslm bebegimİstanbuldan selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?