Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Ama bu 6 ay iğne bittikten sonra baslamiycakmi

Melekim tane kendiniz iysini bilirsiniz ama tam Spermler iyken aşılama daha uygun degilmi
yasakım dr demişti 6 ay tedavi veriyorum bu süre içinde hamilelik oluşabilir ve daha sonra birde tüpbebekçi drla konuşturdu bizi hani bi genetik sorun varya onun için o dr tabi tüp bebek dedi tüpte pgt yapabilmek için sağlıklı bebek bulabilmek için, ama sperm testinde spermlerin durumuna bakıldı cok az bi kısmı kötü sperm genetik yönden sonra dr bence doğal bekleyelim dedi okuyorum bizim durumumuzda olan geçmişten kk üyeleri yazmış çoğu kendiliğinden gebe kalmış inş bizede nasip olur bide şu var ben acele ediyorum hemen olsun istiyorum ama spermler 3 ayda yenileniyo diyo drlar
şimdi dr klomene başlattı ve prooxede başladık 1. ayında sperm testi yaptırın dedi inş iyi çıkar sonuçlarımız eğer iyi çıkarsa ilk etapta bi kaç ay yumurta takibi yaptırıcam klomenle onunlada olmazsa aşılama istiyorum inş onlara gerek kalmaz
şimdi hemen desem eşime gel aşılama yapalım dinlemez çok acele ediyon bekle der
yaa normalde iyiyimde böyle kırmızılar gelince psikopata bağlıyom
en büyük dileğim bidaha tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalmak
inş yaptırcağımız ilk testte iyi çıkar sonuçlarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…