- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #139.681
geçen akşam erkencikten yakıncaNe abacuru kizz bu saatteHafta sonu olsa tamamda Asil bugunden itibaren abacur yakcaz hergun yumurtlama gunlerine girdim ins tutar
amiiiin inş canımİnşallah canımm hiçbişeye gerek kalmadan doğal yollarla hamiş kalırsın inşallahBu preeseedin faydalarını çok duydum melekim sende biliyorsundur yumurtlama günlerini takip et canım benim sevindirici haberler yakındır,ama kırmızıları görünce karamsar olma içinin rahat ve ferah olması lazım düşünceleri uzaklaştır beynindenki güzel şeyler olsun melekim.Allahın izniyle güzel günler çok yakın
günaydın cafeinli hancekim
yettim gariii
işte kırmızıları görünce pozitif olamıyorumAynı durumdayız bitanemm,ben hep pozitif olmaya fazla düşünmemeye çalışıyorum herşeyin hayırlısı melekim,Ee tabiki bende kırmızıları görünce heray hüsrana uğruyorumama yapacak bişey yok herşeyin hayırlısı
Bence reglin bitince hemen al ve yumurtlama gününde dene kuzzum bende yaza kullanıcam inşallahamiiiin inş canımhem umutluyum hem umutsuz
preesedi çok duydum ama kullanmadım ama almayı düşünüyorum
Bende ilk 2 gün öyle oluyorum sonrasında kendime nasıl bi gaz veriyosam sıfırlıyorum kendimiişte kırmızıları görünce pozitif olamıyorum
böyle yapmak geliyokendimi
nerden sipariş edicez eskiden çok araştırmıştım yine bi araştırimBence reglin bitince hemen al ve yumurtlama gününde dene kuzzum bende yaza kullanıcam inşallah
Ne abacuru kizz bu saatteHafta sonu olsa tamamda Asil bugunden itibaren abacur yakcaz hergun yumurtlama gunlerine girdim ins tutar
Ağzı olan konuşuyo iştegüzel söz
Bilmiyomki:)))nerden sipariş edicez eskiden çok araştırmıştım yine bi araştırim
Bende ilk 2 gün öyle oluyorum sonrasında kendime nasıl bi gaz veriyosam sıfırlıyorum kendimi
preseed topikine bi bakmak gerekBilmiyomki:)))
bazen dalga geçiyorum kendimle
yaww bi ay geçsin bakalım geçtiğini görelimeskiden 26 da olurdum artık 24 de geliyor beklenmeyen misafir
preseed topikine bi bakmak gerek
Bulanların bulduğu yerden bizde alırız melekimpreseed topikine bi bakmak gerek
Ben kullandi iki ay tutmadi. Alti ay denemek gerekirmis gene.baslicam kullanmaya bakalm.nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?